Evelinkaaa
Fanka BB :)
My też nie dajemy drugiego imienia będzie tylko jedno Zuzanna :-) Mnie się jeszcze bardzo podobało imię Basia ale teściowa tak ma więc zrezygnowałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Muszę ci powiedzieć Dagmar, że z tych trzech imion to Łucja najładniejsze :-)Ja chciałam żeby Łucja miała Florentynka albo Faustyna ale znów padło "nieee"
Muszę ci powiedzieć Dagmar, że z tych trzech imion to Łucja najładniejsze :-)
A u nas, jako że dziewczynka się potwierdziła, w drodze wyjątkowego porozumienia, stanęło na razie na dwóch imionach. Więc będzie albo
Emma Maria albo Kaja Maria. Się zobaczy jak wynijdzie w szpitalu
Agunia to masz takie same typy jak ja. Najbardziej chciałam Leona, ale M nie zgadza sie, pózniej był Antoś bo lubie zdrobnienie Tosiek, ale mój synek mówi że u niego w przedszkolu jest Antoś i on jest niegrzeczny, wiec też nie :-), Julek i Ignaś bardzo mi sie podoba, ale znowu M nie zgadza sie, on mysli właśnie o Tadziu, mi tez podoba sie, ale jednak ostanio coraz bardziej myślimy o Franku.
A co skojarzeń to jak byłam w pierwszej ciązy to chcieliśmy Maksa, ale wszyscy nam mówili że na podwórku każdy prawie tak woła na swojego psa. Wkoncu mamy Jasia, ale też moja mama mówiła że w pracy wszyscy jej koledzy Jaski to pijacy:-)