reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla kwietniowych dzieciaczków

DJMka a my właśnie oboje nie potrafimy zdecydować :p przyzwyczaiłam się bardzo do Lilki ale Mia niesamowicie mi się podoba.

reklama
U nas w końcu zapadła decyzja, bo skoro Mały próbuje pchać się na świat to raczej nie wypada tak bezimiennie. Dostanie dostojnie i dumnie brzmiące imię Cezara i Verna - Juliusz :tak: Mąż mnie przekonał tym, że będę do niego mogła mówić Hulio :-)

A mi się ostatni Aleksander zaczęło podobać tylko zanim się zdradzę to muszę poważnie przemyśleć bo mąż mi nie odpuści bo to jego faworyt jest, którego wcześniej zavetowałam...

a Hulio mi się niesamowicie podoba dla Juliusza :)

A mi się ostatni Aleksander zaczęło podobać tylko zanim się zdradzę to muszę poważnie przemyśleć bo mąż mi nie odpuści bo to jego faworyt jest, którego wcześniej zavetowałam...

a Hulio mi się niesamowicie podoba dla Juliusza :)

Aleksander <3 byłoby dwóch :)

to tak jak u nas z Alicją dla dziewczynki... jeszcze przed ślubem było wiadomo, że jak dziewczynka to Ala tylko, że tu drugi chłopiec się na świat pcha :happy: oczywiście nie wytrzymałam i starszaka podpuściłam, żeby tacie zaproponował a ten solidarnie z ustaleniami mówi małemu nie...
To w drugim podejściu poprosiłam by maluch powiedział, że to mama proponuje to się tata ucieszył :)

Ojej, a moja też miała być Alicja, ale zostałam przegłosowana i w końcu na Emilkę wyszło:)

reklama
U mnie mąż szczęśliwy i już zapowiedział że teraz to nie odpuści :) czyli dokładnie to czego sie spodziewałam :D
Także u nas Ala lub Olo.
Patuśka Emilja też bardzo ładne

Do góry