reklama
AguniaGR
Fanka BB :)
U nas w końcu zapadła decyzja, bo skoro Mały próbuje pchać się na świat to raczej nie wypada tak bezimiennie. Dostanie dostojnie i dumnie brzmiące imię Cezara i Verna - Juliusz Mąż mnie przekonał tym, że będę do niego mogła mówić Hulio :-)
agata1991
No no, tylko pamiętajcie, że przy porodzie niespodzianka może jednak być Warto mieć imię "zapasowe" dla drugiej płci
A mi się ostatni Aleksander zaczęło podobać tylko zanim się zdradzę to muszę poważnie przemyśleć bo mąż mi nie odpuści bo to jego faworyt jest, którego wcześniej zavetowałam...
a Hulio mi się niesamowicie podoba dla Juliusza
Viltutti
A mi się ostatni Aleksander zaczęło podobać tylko zanim się zdradzę to muszę poważnie przemyśleć bo mąż mi nie odpuści bo to jego faworyt jest, którego wcześniej zavetowałam...
Aleksander <3 byłoby dwóch
Viltutti
Viltutti to rozumiem, że u Ciebie Aleksander w planach
To nie plany. To nieunikniona przyszłość U nas decyzja zapała że będzie Olo zanim mi do głowy jakieś chęci do ciążowania przyszły :-)
to tak jak u nas z Alicją dla dziewczynki... jeszcze przed ślubem było wiadomo, że jak dziewczynka to Ala tylko, że tu drugi chłopiec się na świat pcha oczywiście nie wytrzymałam i starszaka podpuściłam, żeby tacie zaproponował a ten solidarnie z ustaleniami mówi małemu nie...
To w drugim podejściu poprosiłam by maluch powiedział, że to mama proponuje to się tata ucieszył
To w drugim podejściu poprosiłam by maluch powiedział, że to mama proponuje to się tata ucieszył
reklama
Podziel się: