Tak przeglądam Wasze wybory, zazdroszczę zdecydowanym i szukam inspiracji... nie mam jeszcze pojęcia jak nazwiemy Młodego. Z Oliwką mieliśmy wymówkę, bo długo nie znaliśmy płci, więc imię wybieraliśmy gdzieś w 8 miesiący (a przyzwyczajenie się do imienia zajęło mi kolejny rok;-) ). A teraz wiemy, że chłopak już hohoho, a jednomyślności ciągle brak... na pewno będzie jedno imię - i ja i mąż tak mamy, więc nie widzę potrzeby żeby kombinować. Szczegolnie że wymyśenie jednego to już problem ;-)
reklama
an-fotografia
Fanka BB :)
U mnie przełom ;-) Osiągnęliśmy z mężem zgodność :-)
I zamiast wsiowej Jadzi będzie nietypowo Anatolia czyli Tolka
Jak mi dobrze z tym, że podoba mi się imię córki... tak całkowicie mi się podoba ;-)
I zamiast wsiowej Jadzi będzie nietypowo Anatolia czyli Tolka
Jak mi dobrze z tym, że podoba mi się imię córki... tak całkowicie mi się podoba ;-)
madziolina_p
Ojej jakie niespotykane imie :-)
Anatolia to musiala bym sie przyzwyczaic, ale Tolka juz slicznie brzmi.
Anatolia to musiala bym sie przyzwyczaic, ale Tolka juz slicznie brzmi.
Zuzanka ja liczę na to, że mojej córci nic nie wyrośnie, bo inaczej będzie źle. Dla chłopca nic mi nie pasuje. Nie mogę znaleźć żadnego imienia, które by mi pasowało.
Dla syna też długo szukałam, ale jestem zadowolona.
An-fotografia ciekawe i niespotykane imię cieszę się, że zgodni jesteście z mężem, co do wyboru
Dla syna też długo szukałam, ale jestem zadowolona.
An-fotografia ciekawe i niespotykane imię cieszę się, że zgodni jesteście z mężem, co do wyboru
Evelinkaaa
an-fotografia nie spotkałam się z takim imieniem jeszcze ale bardzo Mi się podoba :-) zresztą Antonina - Tosia też Mi się podoba :-)
reklama
Podziel się: