reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla kwietniowych dzieciaczków

Tak przeglądam Wasze wybory, zazdroszczę zdecydowanym i szukam inspiracji... nie mam jeszcze pojęcia jak nazwiemy Młodego. Z Oliwką mieliśmy wymówkę, bo długo nie znaliśmy płci, więc imię wybieraliśmy gdzieś w 8 miesiący (a przyzwyczajenie się do imienia zajęło mi kolejny rok;-) ). A teraz wiemy, że chłopak już hohoho, a jednomyślności ciągle brak... na pewno będzie jedno imię - i ja i mąż tak mamy, więc nie widzę potrzeby żeby kombinować. Szczegolnie że wymyśenie jednego to już problem ;-)

reklama
U mnie przełom ;-) Osiągnęliśmy z mężem zgodność :-)
I zamiast wsiowej Jadzi będzie nietypowo Anatolia czyli Tolka :-p
Jak mi dobrze z tym, że podoba mi się imię córki... tak całkowicie mi się podoba ;-)

Zuzanka ja liczę na to, że mojej córci nic nie wyrośnie, bo inaczej będzie źle. Dla chłopca nic mi nie pasuje. Nie mogę znaleźć żadnego imienia, które by mi pasowało.
Dla syna też długo szukałam, ale jestem zadowolona.

An-fotografia ciekawe i niespotykane imię :) cieszę się, że zgodni jesteście z mężem, co do wyboru :)

reklama
An-fotografia - bardzo ładne imię i w sumie niespotykane. Chociaż Tola mi się z jakieś bajki kojarzy (Bolek i Lolek?) :-)
Teraz Madzikm tak mnie postraszyła, że chyba faktyfznie będę musiała podjąć jakąś decyzję.

Do góry