reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla kwietniowych dzieciaczków

reklama
an fotografia bardzo fajnie i oryginalnie :)

u nas z kolei zamieszanie bo miała być Lilka a zaczęliśmy się wahać czy nie zmienić Lilka na Mia...obojgu nam się strasznie podoba i nie potrafimy się zdeycdować

an-fotografia super imie! :)

Agunia i ja potwierdzam ciagoty Tadziow do alkoholu ;D Ale imie ladne :) Choc mi osobiscie bardziej podobaja sie Ignas i Franek :)

U nas niezmiennie Oskar Jacek ;) Oskar po dziadku meza, Jacek po moim Tacie, ku jego ogromnemu zadowoleniu ;) Ja bardzo lubie imiona nadawane po przodkach, dla mnie taka wiez z poprzednimi pokoleniami jest wazna i sama bardzo chwale sobie swoje drugie imie - Maria, nadane po siostrze dziadka.

an-fotografia bardzo oryginalne i ładne imie :)

Jouluatto ja tez lubie tradycyjnie, ale mąż nie zgodził sie na zadne z imion przodków. Dlatego nadla jesteśmy przy Mikołaju. I juz chyba tak zostanie :)

an-fotografia bardzo oryginalne i ładne imie :)

Jouluatto ja tez lubie tradycyjnie, ale mąż nie zgodził sie na zadne z imion przodków. Dlatego nadla jesteśmy przy Mikołaju. I juz chyba tak zostanie :)

Mikolaj mi sie tez bardzo podoba :) Tradycyjne, ale jakos malo chlopcow to imie teraz nosi :)

U nas też nastąpił przełom co do imienia miała być Noemi ale coś mi nie grało i nie pasowało . Tydzień walki z P i w końcu jednomyślnie będzie
Patrycja :-):-):-) . Poczułam ulgę i kamień z serca mi spadł że w końcu postanowione w 100%

Sliczne imiona wybieracie. Mikolaj to moj syn wymyslil dla brata e razie jak by mial byc:p ale cieszy sie z siostry I mimo ze my zastanawialismy sie nad zmiana imienia caly czas mowimy do brzuszka Ann Marie I tak juz chyba zostanie;-)

U mnie przełom ;-) Osiągnęliśmy z mężem zgodność :-)
I zamiast wsiowej Jadzi będzie nietypowo Anatolia czyli Tolka :-p
Jak mi dobrze z tym, że podoba mi się imię córki... tak całkowicie mi się podoba ;-)

Nooo pięknie bardzo :D

U nas też nastąpił przełom co do imienia miała być Noemi ale coś mi nie grało i nie pasowało . Tydzień walki z P i w końcu jednomyślnie będzie
Patrycja :-):-):-) . Poczułam ulgę i kamień z serca mi spadł że w końcu postanowione w 100%

No i proszę jak ładnie :)

reklama
an fotografia bardzo fajnie i oryginalnie :)

u nas z kolei zamieszanie bo miała być Lilka a zaczęliśmy się wahać czy nie zmienić Lilka na Mia...obojgu nam się strasznie podoba i nie potrafimy się zdeycdować

Moja koleżanka ma córkę o imieniu Mia. Mało spotykane jeszcze. To moja Lilka będzie jedyna? Też rozważałam przez chwile to imię, ale mąż i syn są za Lilką.

Do góry