reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla dzieci

reklama
Ja chce Helenke Pole lub Ige
A dla chlopca nie wiem.... Chcialam Adasia ale m. nie chce slyszec...

Martyna no właśnie ja też unikam i zawsze chcieliśmy Hanię, ale teraz co wyjdę na spacer z Adasiem to spotykamy Hanię... Z Adasiem też było podobnie. Jak wybieraliśmy imię, to stwierdziliśmy że mało jest Adamów, a teraz taki wysyp!

No właśnie tez sie boje zeby Julia nie mówili. Hmmm. I tez nie lubię imion na fali ale niestety teraz jakos tych dzieci tyle ze cieżko byc oryginalnym:) no nie mam dla dziewczynki imienia :( musi być chłopak ;)

ja zawsze chciałam imię Zosia ale teraz każda no moze co druga to Zosia no i też dla dziewczynki nie mam.duzo mi się podoba ale nic tak baaaardzo. mój brat mówi że chce dla syna Leonard jakby się u nich drugi trafił i mówię mu ze przecież wszyscy będą mówić Leon i już mu się nie podoba bo oklepane.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też nie chcę, żeby później co druga osoba w klasie miała tak samo na imię jak moje dzieci. Poza tym ciężko coś wybrać bo albo imię z kimś źle się kojarzy albo ktoś z rodziny albo znajomych nazwał już tak dziecko :/ my będziemy mieli problem jak będzie drugi synek bo nic nam się kompletnie nie podoba :/

Do góry