reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla bobasków grudniowych

Lucky - spokojnie. Teściowa będzie synka widzieć raz na jakiś czas, a wy na co dzień będziecie do niego mówić LEO. Gorzej, gdyby i jej się nie spodobało///

reklama
Dita niestety teściowa to częsta przypadłość mojego domu:wściekła/y:
I serio zaczęłam sie zastanawiać nad zmianą, właśnie taką niepodobającą się:tak:.
Co z Adasiem? Sa_rowym Kajtusiem? Brunem?

Luckymama błagam tylko nie Bruno !!!!!!!!!!!!!!:no::no::no::no::szok::szok::szok::szok:
Nad Adasiem też się zastanawiałam ale juz sama nie wiem a Kajtuś jest the best!!!:-D
A tak pozatym jak wy będziecie mówili Leo to teściówka tez się przyzwyczaji:tak:

Tez mi się wydaje że teściowa się przyzwyczai, tymbardziej jak Wy będziecie synusia nazuwć Leo to bedzie na to zwracał uwagę a jak babcia przyjedzie i powie Leonek to nawet się nie obejży i szybciutko zacznie mówić Leo :-D

ach te teściowe. moja co rusz podsuwa mi jakieś pomysły. ostatnio wymyśliła Szczepana, Karola i Wiktora. odpada.
mnie w końcu natchneło i chyba będzie po prostu Michałek. myśle ze bedzie mi wdzieczny w przyszłości :-) ale kto wie, jak siebie znam to moze sie odmienic jeszcze. a jak wyskoczy dziewczynka :szok: to dopiero zrobi sie zamieszanie, nikt nie ma żadnej koncepcji.

Dee - Michałek jest jak najbardziej OK.
A Karol podoba mi się jedynie ze wzlędu na Papieża.
Natomiast ciesz się, że Szczepanem nie nazwała Twojego męża....hihi

e tam, Roni, mi się kojarzy z CZeterma Pancernymi - jak byłam mała, to byłam w Janku zakochana...;-)

ps. Dzięki za SMSy:-D:-D

reklama
Janek jak z Czterech Pancernych. Mi sie srasznie bodoba Jaś i miałam tak nazwać przyszłego potomka, ale dziewczynka będzie na pewno Mercedes, tak wymyslił m i nie ma odwołania i Jaś jako braciszek nie pasowałby do tego imienia siostrzyczki no i będzie Mikołaj. :tak: Oczywiscie jak się uda mieć córeczke i synka.....:-)

Do góry