reklama
Tez mi się wydaje że teściowa się przyzwyczai, tymbardziej jak Wy będziecie synusia nazuwć Leo to bedzie na to zwracał uwagę a jak babcia przyjedzie i powie Leonek to nawet się nie obejży i szybciutko zacznie mówić Leo
ach te teściowe. moja co rusz podsuwa mi jakieś pomysły. ostatnio wymyśliła Szczepana, Karola i Wiktora. odpada.
mnie w końcu natchneło i chyba będzie po prostu Michałek. myśle ze bedzie mi wdzieczny w przyszłości :-) ale kto wie, jak siebie znam to moze sie odmienic jeszcze. a jak wyskoczy dziewczynka to dopiero zrobi sie zamieszanie, nikt nie ma żadnej koncepcji.
mnie w końcu natchneło i chyba będzie po prostu Michałek. myśle ze bedzie mi wdzieczny w przyszłości :-) ale kto wie, jak siebie znam to moze sie odmienic jeszcze. a jak wyskoczy dziewczynka to dopiero zrobi sie zamieszanie, nikt nie ma żadnej koncepcji.
Roni21
Spider's Web
Szczepcio hyhy ciekawie... Moj tesc ma na imie Jan i obawiam sie ze tesciowa na naszego Jasia bedzie wolac JANEK a janek to mi sie kojazy z ...
reklama
Janek jak z Czterech Pancernych. Mi sie srasznie bodoba Jaś i miałam tak nazwać przyszłego potomka, ale dziewczynka będzie na pewno Mercedes, tak wymyslił m i nie ma odwołania i Jaś jako braciszek nie pasowałby do tego imienia siostrzyczki no i będzie Mikołaj. Oczywiscie jak się uda mieć córeczke i synka.....:-)
Podziel się: