reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla bobasków grudniowych

Lucky - spokojnie. Teściowa będzie synka widzieć raz na jakiś czas, a wy na co dzień będziecie do niego mówić LEO. Gorzej, gdyby i jej się nie spodobało///

reklama
Dita niestety teściowa to częsta przypadłość mojego domu:wściekła/y:
I serio zaczęłam sie zastanawiać nad zmianą, właśnie taką niepodobającą się:tak:.
Co z Adasiem? Sa_rowym Kajtusiem? Brunem?

Luckymama błagam tylko nie Bruno !!!!!!!!!!!!!!:no::no::no::no::szok::szok::szok::szok:
Nad Adasiem też się zastanawiałam ale juz sama nie wiem a Kajtuś jest the best!!!:-D
A tak pozatym jak wy będziecie mówili Leo to teściówka tez się przyzwyczaji:tak:

Tez mi się wydaje że teściowa się przyzwyczai, tymbardziej jak Wy będziecie synusia nazuwć Leo to bedzie na to zwracał uwagę a jak babcia przyjedzie i powie Leonek to nawet się nie obejży i szybciutko zacznie mówić Leo :-D

ach te teściowe. moja co rusz podsuwa mi jakieś pomysły. ostatnio wymyśliła Szczepana, Karola i Wiktora. odpada.
mnie w końcu natchneło i chyba będzie po prostu Michałek. myśle ze bedzie mi wdzieczny w przyszłości :-) ale kto wie, jak siebie znam to moze sie odmienic jeszcze. a jak wyskoczy dziewczynka :szok: to dopiero zrobi sie zamieszanie, nikt nie ma żadnej koncepcji.

Dee - Michałek jest jak najbardziej OK.
A Karol podoba mi się jedynie ze wzlędu na Papieża.
Natomiast ciesz się, że Szczepanem nie nazwała Twojego męża....hihi

e tam, Roni, mi się kojarzy z CZeterma Pancernymi - jak byłam mała, to byłam w Janku zakochana...;-)

ps. Dzięki za SMSy:-D:-D

reklama
Janek jak z Czterech Pancernych. Mi sie srasznie bodoba Jaś i miałam tak nazwać przyszłego potomka, ale dziewczynka będzie na pewno Mercedes, tak wymyslił m i nie ma odwołania i Jaś jako braciszek nie pasowałby do tego imienia siostrzyczki no i będzie Mikołaj. :tak: Oczywiscie jak się uda mieć córeczke i synka.....:-)

Do góry