reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla bobasków grudniowych

Luckymama - nie przejmuj się. Czasem tak najbliżsi reagują (że się nie zwrócą po imieniu), ale to świadczy tylko o nadopiekuńczości. To nie jest Twojej mamy dziecko, tylko Twoje i Twaja mama może tylko zaakceptować Twoją decyzję. Słyszałam już o takich przypadkach i skończyło się na straszeniu. nie martw się, mama BĘDZIE mówić do Twojego synka Leoś.

reklama
Jak to dobrze, ze są moje mądre grudniówki... ;) wielkie buziaki dla każdej z Was :-* :-* :-*
Dzięki!!! Leoś jak nic będzie!!! ;D

Cześć dziewczyny :)
dawno mnie nie bylo, ale imię mamy juz raczej wybrane. Przewidujemy, że bedzie to dziewczynka, a pani doktor to potwierdział. I tak bedzie to Laura, choc ostatnio wpadło nam imię Anais - wiem, że to smieszne imię, ale byliśmy we francji (zanim zaszłam w ciąże) i pewna dziewczyna miała tak na imię. Strasznie nam sie spodobało to imię. I teraz będziemy wybierać, a dla chłopca nie mamy imienia :). pozdrawiam

Miłka obecnie w niemczech, a czemu pytasz?? Bo takie dziwaczne imię Anais, wiem, wiem. Nie chce skrzywdzić dziecka ;), i raczej zostaniemy przy laurze. pisałam, ze imie Anais bardzo mi sie podoba :)

Ruda Jak mieszkasz w Niemczech, możesz spokojnie kombinować imiona jakie tylko Wam sie podobają! ;) a jeszcze jak oboje sie zgadzacie, co do wyboru to wogóle git :laugh: :laugh:

luckymama właściwie to mój mąż wybrał imię, ja nie mam nic przeciwko. Dla Kuby wymyśliłam imie razem z koleżankami, mój mąż tez nie miał nic przeciwko. Nie siedzieliśmy z kalendarzem imion, tylko tak kiedys na spacrze mojemu mężowi wpadło to imie do głowy. Chociaż raz stanęliśmy przy kubkach z imionami i czytaliśmy sobie jakie są imiona. Fakt niektóre sa z kosmosu wzięte ;) :D

reklama
Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po wizycie teściowej nie podoba mi sie imię LEON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:no:
Tak bardzo sie nim zachwyciła że fuuuujjjj. I do tego mówiła Leonek!!!! A nie Leoś!!! A on ma być LEO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry