Luckymama - nie przejmuj się. Czasem tak najbliżsi reagują (że się nie zwrócą po imieniu), ale to świadczy tylko o nadopiekuńczości. To nie jest Twojej mamy dziecko, tylko Twoje i Twaja mama może tylko zaakceptować Twoją decyzję. Słyszałam już o takich przypadkach i skończyło się na straszeniu. nie martw się, mama BĘDZIE mówić do Twojego synka Leoś.
reklama
R
ruda
Gość
Cześć dziewczyny
dawno mnie nie bylo, ale imię mamy juz raczej wybrane. Przewidujemy, że bedzie to dziewczynka, a pani doktor to potwierdział. I tak bedzie to Laura, choc ostatnio wpadło nam imię Anais - wiem, że to smieszne imię, ale byliśmy we francji (zanim zaszłam w ciąże) i pewna dziewczyna miała tak na imię. Strasznie nam sie spodobało to imię. I teraz będziemy wybierać, a dla chłopca nie mamy imienia . pozdrawiam
dawno mnie nie bylo, ale imię mamy juz raczej wybrane. Przewidujemy, że bedzie to dziewczynka, a pani doktor to potwierdział. I tak bedzie to Laura, choc ostatnio wpadło nam imię Anais - wiem, że to smieszne imię, ale byliśmy we francji (zanim zaszłam w ciąże) i pewna dziewczyna miała tak na imię. Strasznie nam sie spodobało to imię. I teraz będziemy wybierać, a dla chłopca nie mamy imienia . pozdrawiam
R
ruda
Gość
R
ruda
Gość
luckymama właściwie to mój mąż wybrał imię, ja nie mam nic przeciwko. Dla Kuby wymyśliłam imie razem z koleżankami, mój mąż tez nie miał nic przeciwko. Nie siedzieliśmy z kalendarzem imion, tylko tak kiedys na spacrze mojemu mężowi wpadło to imie do głowy. Chociaż raz stanęliśmy przy kubkach z imionami i czytaliśmy sobie jakie są imiona. Fakt niektóre sa z kosmosu wzięte
reklama
Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po wizycie teściowej nie podoba mi sie imię LEON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak bardzo sie nim zachwyciła że fuuuujjjj. I do tego mówiła Leonek!!!! A nie Leoś!!! A on ma być LEO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po wizycie teściowej nie podoba mi sie imię LEON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak bardzo sie nim zachwyciła że fuuuujjjj. I do tego mówiła Leonek!!!! A nie Leoś!!! A on ma być LEO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podziel się: