reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla bobasków grudniowych

chyba MIECZU!!! ;-) mamo, sara, wybij im to z glowy ;-)

ale Mikolaj Jasinski - ekstra! mi sie Mikolaj podoba bardzo! w ogole do waszego nazwiska fajnie wszystkie imiona pasuja (no, z wyjatkiem Jasia ;) )

fajnie, ze u nas nie ma tysiecznego Kubusia ;-) jakiez jestesmy oryginalne!

reklama
Kajtuś i Mikołaj ekstra!!!
Ale rany boskie Miecio?????

A teraz mam dramat!!! Tez mam sie pozastanawiac nad imieniem - "prośba" mojej mamy :(, jak nie zmienię, nie powie do Leosia po imieniu!!! A ja chcę Leo!!! (Wersja dziewczęca maiła być Matylda lub Malwina!!!)
PROPOZYCJI PROSZĘ i zdania na ten temat też ;)

..aenye luckymama dziękuje :D coś się wybierze :D

Luckymama nie poddawaj się !! Leo jest ślicznie i idealnie pasuje Lucky i Leo mama się przyzwyczaji :D one tak tylko gadają ;) a jak wnusia zobaczą to im kulosy zmiękną :p Trzymaj się mocno swojego zdania ma być LEo i koniec :D

Nie no z wejścia im Miecza wybiłam z głowy ale teraz jak jade to się pytają czy już wiem jak się ich wnuczek będzie nazywał a jak mówie, że nie to się śmieją, że Mieciu albo Sylwester !!! ale tylko się śmieją na szczęście :p

Nie no poważnie nie wyobrażam sobie teraz, żebyś mogła Synkowi dać na imię inaczej niż Leo 8) już by mi tak nie pasowało :( A więc zapieraj się ręcami i nogami :)

Aż mnie zatkało jak to od niej usłyszałam, bo jeszcze zanim Leoś sie pojawił juz wiedziałam, że drugi bedzie Leo!!! Pewnie nie brała tego na powaznie :p Ale z Liluchem też był kłopot ;) A teraz jest ok. No musi to przeżyć, bo ja tez sobie nie wyobrażam innego imienia :laugh:

Leosia się trzymaj, Luckymama, jest superowy, i nic się nie przejmuj mamą, przyzwyczai się i zmięknie. My chcieliśmy dla dziewczynki jakby była - Zosia - i też jakiś wielki protest i to jeszcze całej czwórki dziadków do kupy... ale ponieważ obstawaliśmy twardo, to po dwóch/trzech miesiącach już zaczęli mówić Zosia i Zosia :) Teraz to odetchnęli że jednak synek ;P ale myślę, że by nie było problemu z Zosią jakby się już objawiła i u ciebie też z Leosiem nie będzie! Także Leosia nie poddawaj ;D

Sa_raa, mój typ taki jak Aenye: Mikołaj Jasiński :) Ładnie brzmi i bardzo imię mi się podoba!

reklama
Do góry