reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla bobasków grudniowych

chyba MIECZU!!! ;-) mamo, sara, wybij im to z glowy ;-)

ale Mikolaj Jasinski - ekstra! mi sie Mikolaj podoba bardzo! w ogole do waszego nazwiska fajnie wszystkie imiona pasuja (no, z wyjatkiem Jasia ;) )

fajnie, ze u nas nie ma tysiecznego Kubusia ;-) jakiez jestesmy oryginalne!

reklama
Kajtuś i Mikołaj ekstra!!!
Ale rany boskie Miecio?????

A teraz mam dramat!!! Tez mam sie pozastanawiac nad imieniem - "prośba" mojej mamy :(, jak nie zmienię, nie powie do Leosia po imieniu!!! A ja chcę Leo!!! (Wersja dziewczęca maiła być Matylda lub Malwina!!!)
PROPOZYCJI PROSZĘ i zdania na ten temat też ;)

..aenye luckymama dziękuje :D coś się wybierze :D

Luckymama nie poddawaj się !! Leo jest ślicznie i idealnie pasuje Lucky i Leo mama się przyzwyczaji :D one tak tylko gadają ;) a jak wnusia zobaczą to im kulosy zmiękną :p Trzymaj się mocno swojego zdania ma być LEo i koniec :D

Nie no z wejścia im Miecza wybiłam z głowy ale teraz jak jade to się pytają czy już wiem jak się ich wnuczek będzie nazywał a jak mówie, że nie to się śmieją, że Mieciu albo Sylwester !!! ale tylko się śmieją na szczęście :p

Nie no poważnie nie wyobrażam sobie teraz, żebyś mogła Synkowi dać na imię inaczej niż Leo 8) już by mi tak nie pasowało :( A więc zapieraj się ręcami i nogami :)

Aż mnie zatkało jak to od niej usłyszałam, bo jeszcze zanim Leoś sie pojawił juz wiedziałam, że drugi bedzie Leo!!! Pewnie nie brała tego na powaznie :p Ale z Liluchem też był kłopot ;) A teraz jest ok. No musi to przeżyć, bo ja tez sobie nie wyobrażam innego imienia :laugh:

Leosia się trzymaj, Luckymama, jest superowy, i nic się nie przejmuj mamą, przyzwyczai się i zmięknie. My chcieliśmy dla dziewczynki jakby była - Zosia - i też jakiś wielki protest i to jeszcze całej czwórki dziadków do kupy... ale ponieważ obstawaliśmy twardo, to po dwóch/trzech miesiącach już zaczęli mówić Zosia i Zosia :) Teraz to odetchnęli że jednak synek ;P ale myślę, że by nie było problemu z Zosią jakby się już objawiła i u ciebie też z Leosiem nie będzie! Także Leosia nie poddawaj ;D

Sa_raa, mój typ taki jak Aenye: Mikołaj Jasiński :) Ładnie brzmi i bardzo imię mi się podoba!

reklama
Do góry