reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię?

Nie, nie, ja już dziękuję, na Tomaszku zakończę reprodukcję 8). Jakoś przeżyję bez Karolinki - zresztą zawsze może sięokazać, ze jednak lekarz się pomylił..... ::)

reklama
ANULKA59 - jeśli nie PATRYCJA to PATRYK (jej męski odpowiednik), chociaż oststnio strasznie dużo Patryków :)

ANIAM13 - chyba masz rację musimy zrobić losowanie :)

To tez MADZIUNIUrozwiazanie ale jakos nam tak sie upatrzyl LUKASZEK i tak mu zostanie no chyba ze spadnie na nas z nienacka jakies inne imie.

Idalko fajna ta stronka?
My mieliśmy już wybrane, ale mi sie juz odmieniło, wybraliśmy Martynka/ Kubuś, a teraz chcę Gabrysia/Mateusz.
Zanim dzidzia sie urodzi to mi sie jeszcze pewnie z 10 razy zmieni.

IDALKO faktycznie fajna stronka.A co do imienia to faktycznie lubi sie zmieniac.Ja mam nadzieje ze zostanie LUKASZEK no ale...

Jeśli chodzio imiona dla chłopca podoba mi się Julian
ale wiem że będzie dziewczynka i tu mamy problem
Moja ukochana  siostrzenica ma na imię Nadia - bardzo ładne imie ale u mnie już odpada.
Dwie Nadie to już byłoby za dużo

reklama
Do góry