reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla dziewczynki

reklama
Teonia? hmm dla mnie brzmi to jak zrobnienie... także nie w każdym wieku będzie do dziewczyny pasowac... dla mnie to imię to za przeproszeniem jakis koszmarek i za nic w świecie sama nie chciałabym się tak nazywac. Wydaje mi się że lepiej już z dwojga złego byc jedną z pięciu Karolinek w klasie niż miec przykrości z powodu dziwacznego imienia... bo jakby wysmiewali imię Karolinka np to miałabym kilka współcierpiętnic a w grupie to wiadomo zawsze raźniej:)

A mnie się Teonia podoba chociaż nigdy o takim imieniu nie słyszałam:tak: Ja nie widzę w nim nic brzydkiego ani śmiesznego,a dzieci wiadomo ze wszystkiego potrafią się śmiać...Anka skakanka dla przedszkolaka też jest nie miłe,a wydawałoby się,że to takie zwyczajne proste imię;-) Może po prostu każdy z nas powinien uczyć swoje dzieci,że nie można wyśmiewać się z innych??Ani z powodu imienia ani żadnego innego.

reklama
Do góry