reklama
marianeczka
persona non grata
jaki jest adres tej stronki z imionami?
naja
Fan(ka)
ja akurat mam ze zbiorow prywatnych te perelki w znacznej czesci - kiedy zastanawialismy sie nad imieniem dla dziecka wyszukiwalam takie cuda i przedstawilam liste przyszlemu ojcu. malo zawalu nie dostal ;D
a adres swietych ma Teddy - usmiechnij sie do niej. ja powinnam miec rowniez, jesli sie w archiwum doszukam podesle ci niezwlocznie. nie ukrywam, ze takze korzystalam z jej podpowiedzi adresowej, musze ja wiec w historii miec
a adres swietych ma Teddy - usmiechnij sie do niej. ja powinnam miec rowniez, jesli sie w archiwum doszukam podesle ci niezwlocznie. nie ukrywam, ze takze korzystalam z jej podpowiedzi adresowej, musze ja wiec w historii miec
ja imiona (ale nie świętych) oglądam w skarbczyku imion http://www.skarbczyk.com/ ,też są tam niektóre oryginalne.
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Mój mąż twierdzi, że jeszcze za wcześnie mysleć o imionach. Hmmmm....
Ja już wszystko obmyśliłam: jak chłopak to Antoś albo Makary a jak dziewczynka to Aniela albo Kalina. Nie mówię mu o niczym bo na każdą propozycję mówi NIE! Nie przejmuję sie tym bo znając Go to i tak ostateczna decyzja będzie należeć do mnie! JAK ZAWSZE! ;D ;D ;D ;D ;D
Ja już wszystko obmyśliłam: jak chłopak to Antoś albo Makary a jak dziewczynka to Aniela albo Kalina. Nie mówię mu o niczym bo na każdą propozycję mówi NIE! Nie przejmuję sie tym bo znając Go to i tak ostateczna decyzja będzie należeć do mnie! JAK ZAWSZE! ;D ;D ;D ;D ;D
tuśka21
Fanka BB :)
Izabelka tak samo mialo byc u mnie ... ja dla dziewczynki a maz dla chlopca - ale tak naprawde jak sie dowiedzielismy ze bedzie dziewczyneczka to razem podjelismy ostateczna decyzje .... no i wspolnym wybraniem mamy corke o imieniu EWA (no i niedlugo jej imieninki)
reklama
wodniczka22
Fanka BB :)
U Nas synek miał być OLAF ale skoro fifulek mu odpadł to będzie OLIWIA
Podziel się: