reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imie dla dziecka

reklama
u nas jeszcze troche nie bedzie wiadomo co sie urodzi , ale jestesmy przygotowania na kazda ewentualnosc
chlopczyk to na 100% - Maksymilian albo Maksym
dziewczynka ( i tu mamy maly problemik) - Magali , Noemi albo poprostu Ania ;D

a moja córeczka nosi imię Lena,podobało mi się to imię od paru dobrych lat :) dobrze że mężowi też się spodobało jak zaproponowałam :)

MAGDZIK - no bo Natalka to przesliczne imie jest :) A ja ostatnio pisalam o Dorotce albo Ewelince - oba odpadly - teraz jest Milenka albo Paulinka :) hehehe :) No tak do konca to sie pewnie jeszcze zdecydujemy :) No zobaczymy co to bedzie :)
I powiedz jaka dzidzka Ci sie urodzila ??? i jak ma na imie ??? no i wielkie pozdrowienia i gratulacje :)

hej dziewczynki, jestem na forum od niedawna. moja dzidźka ma teraz 32tc i już niedługo ją zobacze. Imiona dawno mam wybrane tylko mąż się nie zgadza. Dla dziewczynki miałam Nadia lub Aida lub Marika ale okazało się że ma byc na 100% chłopiec więc może będzie Olaf, Oliwier- maż chce Alex lub Alan i każde się upiera przy swoim, a w rodzinie już się przyjeło, że będzie mały Oluś, więc chyba zwyciężą moje imiona :laugh:

81agusia moj syncio ma na imie OLIVER , jezeli nie chcesz spolszczac tego imienia , bo Oliwier to nic innego , wiedz ze mozesz je tak zerejestrowac w urzedzie stanu cywilnego ;)
A w ogole czy to wazne ;D

Chcialam dac synkowi na imie Olek , Filip, Wiktor, a dla dziewczynki szczegolnie sie na Maje napalilam , podobalo mi sie tez Ola , Alicja .
;D pozdrawiam

reklama
Do góry