reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imie dla dziecka

mam dokładnie ten sam problem, a mi jeszcze dodatkowo duże dzieci się wtrącają.. więc mamy dużo głów do wymyślania, ale na szczęście jeszcze trochę czasu :)

reklama
Witam dziewczyny.
Mam 3-letniego Miłoszka. Uważam, że to piękne imię, choć oryginalne i niektórzy "komentowali".
Drugi dzidziuś to będzie Filipek, albo Nadia!!!
Pozdrawiam wszystkich niezdecydowanych 8) ;)

Mój młodszy synek urodził się ostatniego sierpnia zeszłego roku. Do samego końca byłam informowana przez lekarzy, że to dziewczynka (miała byc Antosia), ale ... jest chłopak. Z tego powodu w ogóle nie zastanawiałam się nad imieniem dla chłopca. Jednak kiedy zobaczyłam go pierwszy raz od razu wiedziałam, że to TRISTAN i tak dałam mu na imię. :laugh:
Pozdrawiam wszystkie mamy i tatusiów.
Zarema (zapewniam Was, że to mój nick, nie imię)

My czekamy na narodziny podobno dziewczynki :) Damy jej na imie Maja a jesli bedzie chlopiec to bedzie Filip

Miala byc Natalia a ze wzgledu na ogromna popularnosc tego imienia w moich okolicach postanowilismy coreczce dac mniej popularne imie,w sumie wogole nienadawane u nas -MILENA.
Ja jestem Liliana,wiec corcia rowniez bedzie miala oryginalne imie ;D :D

http://www.gorny.najlepsze.pl/imiona/

Myslę, że Wam się przyda taka stronka. Zawiera wykaz imion nadawanych w Warszawie na podstawie dodatku do "Gazety Wyborczej" Aktualizowana jest co tydzień. Podnoście wątek co jakiś czas do góry a wszyscy bedą mogli śledzić jakie imoina są popularne w danym czasie a jakie najbadziej oryginalne :)

pozdrwaiam

Fajna stronka, przyda się za jakiś czas. Dodałam do "ulubionych". No i podciągam wątek do góry.

jA TEŻ UWAŻAM Ż ETO FAJOWA STRONKA!ZAWSZE ZAMIAST MYŚLEĆ CZY SZUKAĆ W KALENDARZU MOŻNA TU ZERKNĄĆ I WYBRAC SWOJE ULUBININE!

reklama
Bardzo fajna strona!
Zastanawiam się tylko czy imię w rankingu BARTEK to BARTOSZ czy BARTŁOMIEJ.
Oba te imiona w zdrobnieniu mogą brzmieć Bartek, ale to dwa różne imiona.
Nie wiecie, które z nich jest teraz bardziej popularne?
Pozdrawiam!

Do góry