reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imię dla dzidzi

wiolcia nie daj sie bedzie dwoch jasiow na forum :D chyba ze jeszcze jakas mama dolaczy :) krzys mi si ebardzo podoba i bym dala imie takie ale moj maz i moj tato i najlepszy przyjaciel rodziny (ksiadz) ktory czesto na grilla wpada i inne imprezy maja na imie krzysiek hehe :) i moja mama juz by zglupiala jakby w domu wolala krzysiek ... aktualnie i tak idzie zawsze moj do kuchni i moj tata bo kazdy krzysiek patrzy na siebie i nie wie czy to do niego czy nie :p

Ja mam 3 Michaly w otoczeniu. Brata, męża i qpla. A jeszcze by sie kilku znalazlo, ktorych mniej widuje ^^ Z takich zbieznosci czasem niezly cyrk moze powstac :-D Wiec u nas nastepny Michal raczej nie bedzie :-p

reklama
dziś w gazecie oglądałam zdjęcia dzieci i wpadły mi w oko powtarzajace się imiona Wiktor i Wiktoria widocznie u nas w centrum panuje jakaś moda na nie

u nas mąż dla corki juz dawno wybral. od dawna chce zuzanne.
jesli bedzie syn natomiast to tu jeszcze nie wiemy. Musze meza przekonac do imienia michal - bo od zawsze mi sie to imie podobalo, ale maz ma uraz do tego imienia :] :D mial juz byc mateusz. Moze jak bedzie syn to dopiero po narodzinach bedziemy wiedziec :]

haNNah Basia ... śliczne imię :) No świetnie dobrane Hania i Basia :) suuper

Kiedyś rozmawiałam z moją bratowa i on chce Ignacego ( kiedyś tam :D )- i też się zakochałam w tym imieniu- Ignaś :) Śliczne

Dziewczyny wyglada na to, żeśmy się dogadali :) Wczoraj zaczęłam rozmowę po raz koljeny bo wiecie, że juz się Julcia dopytuje i głupio tak ciągle mówic, ze braciszek i mały chłopczyk nie ma imienia jeszcze :)

Mój Mąż strasznie obstawia za Anielką :) Na początku mi się podobało, ale teraz "przerzuciłam się" na Tosię - rozbraja mnie to imię strasznie :) Dla chłopaka zaklepany Franek. No cóż, jutro się dowiemy i zobaczymy, czy będzie dalej "wojna", czy nie ;)

reklama
Do góry