reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imię dla dzidzi

agbar - po co sobie życie utrudniać, jak można ułatwiać? po co podpisywać się 4 sekundy, jak można 1? popieram:)
salomi - teraz to już nie ma takich granic w imionach. Również starał się wybrać imiona, które będą prawidłowo wymawiane i pisane w Polsce i we Francji, bo skąd mam wiedzieć, gdzie moje Dziubdziaki osiądą?? Dlatego będzie Adam lub Weronika:) Z Samuelem tez nie będzie problemu, nawet jak Francję wybierze;-p

reklama
Mnie osobiście Samuel bardzo się podoba, i jest to takie chyba międzynarodowe imię:D

właśnie się dowiedziałam że moi znajomi dali na imię córeczce Atylla - no i w sumie co kto lubi - może się podobać tylko że ma na nazwisko Pójdziesz no i w zbitce Atylla Pójdziesz brzmi jak dla mnie masakrycznie

hahahha :-Dwybacz że się śmieję ale przypomniał mi się chłopak, który chodził ze mną do szkoły - Winicjusz Saturnus również makabryczne jak Atylla Pójdziesz...

a my imienia nadal nie wybraliśmy. narazie sobie mówiliśmy, że jeszcze mamy czas hehe no i pewnie tak nam do grudnia zleci :-D póki co to musimy myśleć o dwóch imionach bo maluszek nie chce pokazać co ma między nogami :-D

reklama
Imiona imionami a nazwiska jak niefortunnie potrafią ludzie łączyć:szok:!? Nigdy nie zapomnę jak w liceum dyrektorka przedstawiała nam na apelu na rozpoczęciu roku nową nauczycielkę. "Kochani pani od biologii, pani Genowefa Rurka-Maślanka!" Śmiech około 2000 uczniów - Bezcenne!!!!!
36_12_6.gif

Do góry