reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imię dla dzidzi

reklama
ooo jeszcze Dorian ładnie:)

Jasiek fajnie, bardzo lubie to imie:)

Hania mi sie podoba ale mam siostrę o tym imieniu więc odpada;)

fajnie jest też Borys, Igor i Oskar, Kamil jest też bardzo ładnie ale mam siostrzeńca o tym imieniu:)

Dziewczęce które przyszły mi do głowy to:
Anastazja
Milena
Kamila
Roksana
Sandra
Basia:)

Wybór imienia faktycznie nie jest łatwy. Mój młodszy brat na moje propozycje imienia prosi tylko, zebym nie skrzywdziła dziecka - to było na propozycje Miriam albo Wilhelm ;) Ja uwielbiam NIKODEM ale juz takie imie w rodzinie jest.

Widze ze Mikołaj coraz bardziej popularny :]

Mi sie bardzo podoba Cezary ale Beata mowi ze nie i koniec bo jej sie kojarzy z Pazura i 13 posterunkiem :/

Moje obecne typy dla dziewuszki to Iga i Milenka, podoba mi się też Kamila ale zdrobnienia do tego imienia już nie (np Kama , ...fe)
Dla chłopca faworyta nadal brak...

hehe ja tez nie cierpie Kama ani Kamilka ale Kamilcia spoko poza tym moj ojciec uparcie mowi do mnie Kamyczku, a przyjaciele wymyslaja inne wariacje imienia typu Kamelia, Kamelka, no i dzieki temu mieszkaniec mojego brzuszka zostal ostatnio przez nich mianowany Karmelkiem :D

reklama
nie no ja już nie mogę - co wymyśle imię dla chłopca i mega mi się podoba to mężowi oczywiście nie:-(I tak podobał mi się już: Sergiusz (boooskie), Aleks, Gabriel, oczywiście niezapomniany Mieszko i wiele wiele innych. Dla dziewczynki to było taaakie proste...

Do góry