reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla dzidzi

reklama
ooo jeszcze Dorian ładnie:)

Jasiek fajnie, bardzo lubie to imie:)

Hania mi sie podoba ale mam siostrę o tym imieniu więc odpada;)

fajnie jest też Borys, Igor i Oskar, Kamil jest też bardzo ładnie ale mam siostrzeńca o tym imieniu:)

Dziewczęce które przyszły mi do głowy to:
Anastazja
Milena
Kamila
Roksana
Sandra
Basia:)

Wybór imienia faktycznie nie jest łatwy. Mój młodszy brat na moje propozycje imienia prosi tylko, zebym nie skrzywdziła dziecka - to było na propozycje Miriam albo Wilhelm ;) Ja uwielbiam NIKODEM ale juz takie imie w rodzinie jest.

Widze ze Mikołaj coraz bardziej popularny :]

Mi sie bardzo podoba Cezary ale Beata mowi ze nie i koniec bo jej sie kojarzy z Pazura i 13 posterunkiem :/

Moje obecne typy dla dziewuszki to Iga i Milenka, podoba mi się też Kamila ale zdrobnienia do tego imienia już nie (np Kama , ...fe)
Dla chłopca faworyta nadal brak...

hehe ja tez nie cierpie Kama ani Kamilka ale Kamilcia spoko poza tym moj ojciec uparcie mowi do mnie Kamyczku, a przyjaciele wymyslaja inne wariacje imienia typu Kamelia, Kamelka, no i dzieki temu mieszkaniec mojego brzuszka zostal ostatnio przez nich mianowany Karmelkiem :D

reklama
nie no ja już nie mogę - co wymyśle imię dla chłopca i mega mi się podoba to mężowi oczywiście nie:-(I tak podobał mi się już: Sergiusz (boooskie), Aleks, Gabriel, oczywiście niezapomniany Mieszko i wiele wiele innych. Dla dziewczynki to było taaakie proste...

Do góry