reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile ważą nasze dzieci

reklama
Tak Was czytam odośnie wagi kontra pokolenie - to ja jestem chuda zawsze byłam ( no na początku liceum może trochę tyłek mi tam urósł ale przed maturą sie pozbyłam - stres - niejedzenie ale z kolei moja starsza to nie wiem po kim ma nadwage i ma i ma . Kiedyś liczylismy na to że wyrosnie i tak jest do dziś . Tylko nie jest proste powiedzieć małemu dziecku że nie może już jeść jak inne dzieci jedzą ...ciężli temat.
Ogólnie - wagi nie ma po mnie a mąż też jako dziecko chudy

Ewcia rzeczywiscie kluseczka ale wysoka wiec nie ma co sie martwic
Kasiu byc moze jeszcze wyrosnie chociaz u dizwczynek z tym trudniej bo raczej w wieku dojrzewania tyje.

Gratuluję wyników wagowych i wzrostowych. a ja dalej nie wiem jak z wagą u Kuby. dzwoniłam dzisiaj odnośnie szczepienia. I co się dowiedziałam. Oczywiście nie ma szczepionki. Jestem wściekła. może do końca roku uda mi się dziecko zaszczepić. Cholera mnie już bierze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry