reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile ważą nasze dzieci

mamoot mojej kolezanki synek jak mial 13mies wazyl 16kg wiec waga Wojtka w porownaniu z nim to malutko ;-):-D
joasiek nie martw sie waga wazne ze Ola zdrowa i dobrze sie rozwija a ruchliwa jest wiec szybko spala :tak:
a moj lobuz wazy 9970:-D

reklama
Ważyłam dziś Stasia na domowej wadze i moje chucherko troszkę przybrało, bo waży 8200 g. W końcu całe to jedzenie, które mu daję nie może tak po prostu przelatywać.:-)

Rzeczywiscie niewiele ;-)
Ale chyba teraz maluszki juz tak szybko nie przybieraja na wadze.dzis w koncu kupilam wage (nie wspomne o szoku jaki przezylam po wejsciu na nia:-() i zwazylam Maje.No i wychodzi,ze przez1.5 miesiaca przytyla tylko 600gram.A moze to i normalne?....Teraz wazy 8.90kg.
To w sumie nie tak zle...

i zwazylam Maje.No i wychodzi,ze przez1.5 miesiaca przytyla tylko 600gram.A moze to i normalne?....Teraz wazy 8.90kg.
To w sumie nie tak zle...

Dobrusia ostatnio przez 1,5 misiąca przybrała tylko 300 g :tak: a potem juz 700 ;-) a teraz strach ja ważyć, żeby kręgosłup sie nie buntował, a tak póki nie wie, to dźwiga ;-):-D

Majeczko nic sie nie martw. Teraz już nasze szkraby będą mniej przybierały na wadze. Są coraz bsrdziej ruchliwe i spalają kalorie które im dostarczamy:tak:. wszysrko jest w porządku

Pewnie, że dzieciaczki wolniej przybierają. Nie pamietam dokładnie kiedy poprzednio ważyłam Stasia, ale albo w styczniu albo w grudniu, Więc przez mniej więcej 2 miesiące przytył 500 g.
Grunt, że dzieci mieszczą sie w siatkach centylowych.:-)

Dziś byliśmy na zaległym szczepieniu, Filip ten klocek waży dokładnie 10 kg na golaska,a ja nadal go noszę,ręce odpadają i teraz wiem dlaczego:confused:

reklama
Do góry