reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ile ważą nasze dzieci

mamoot mojej kolezanki synek jak mial 13mies wazyl 16kg wiec waga Wojtka w porownaniu z nim to malutko ;-):-D
joasiek nie martw sie waga wazne ze Ola zdrowa i dobrze sie rozwija a ruchliwa jest wiec szybko spala :tak:
a moj lobuz wazy 9970:-D

reklama
Ważyłam dziś Stasia na domowej wadze i moje chucherko troszkę przybrało, bo waży 8200 g. W końcu całe to jedzenie, które mu daję nie może tak po prostu przelatywać.:-)

Rzeczywiscie niewiele ;-)
Ale chyba teraz maluszki juz tak szybko nie przybieraja na wadze.dzis w koncu kupilam wage (nie wspomne o szoku jaki przezylam po wejsciu na nia:-() i zwazylam Maje.No i wychodzi,ze przez1.5 miesiaca przytyla tylko 600gram.A moze to i normalne?....Teraz wazy 8.90kg.
To w sumie nie tak zle...

i zwazylam Maje.No i wychodzi,ze przez1.5 miesiaca przytyla tylko 600gram.A moze to i normalne?....Teraz wazy 8.90kg.
To w sumie nie tak zle...

Dobrusia ostatnio przez 1,5 misiąca przybrała tylko 300 g :tak: a potem juz 700 ;-) a teraz strach ja ważyć, żeby kręgosłup sie nie buntował, a tak póki nie wie, to dźwiga ;-):-D

Majeczko nic sie nie martw. Teraz już nasze szkraby będą mniej przybierały na wadze. Są coraz bsrdziej ruchliwe i spalają kalorie które im dostarczamy:tak:. wszysrko jest w porządku

Pewnie, że dzieciaczki wolniej przybierają. Nie pamietam dokładnie kiedy poprzednio ważyłam Stasia, ale albo w styczniu albo w grudniu, Więc przez mniej więcej 2 miesiące przytył 500 g.
Grunt, że dzieci mieszczą sie w siatkach centylowych.:-)

Dziś byliśmy na zaległym szczepieniu, Filip ten klocek waży dokładnie 10 kg na golaska,a ja nadal go noszę,ręce odpadają i teraz wiem dlaczego:confused:

reklama
Do góry