reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile ważą nasze dzieci

Taaa Marlenko i charakterek ma tez co najmniej jak Naomi Campell hihi:-D:-D
Jak to mówi mój maż - w pięknym ciele cnoty niewiele...

reklama
Patyk no to dużo je, Dobrusia dla porównania jedzie przede wzystkim na cycu, koło 11 je obiadek, max. 90 ml, koło 16-17 je kaszkę z sokiem lub inny deserek i tu około 80 ml zje (raz jeden jedyny zjadła 130 ml

poskarzyłam się na małą i jeszcze w ten sam dzień na wieczór wciągnęła 200 ml kaszki :szok: :-D:-D:-D potem popiła cycem i spała do 24 a nie do 22-23 jak zwykle ;-)

A ja Wam powiem, a'propos ciężkich dzieci, że mój Wojciaszek waży ok. 17 kg, znów jest powyżej 90 centyla.
ale Wojciaszek świetnie wygląda :tak: nie jest grubasek, tylko misowaty facet ;-)

Marlena, BBakania :-D:-D:-D

Mamoot ja tez podbróda nie widze, widze tylko pyśki, no i widac ze on jest duży chłopczyk ale chłopczyk to moze byc duży, ja tam sie ciesze ze Michgał bedzie chłopisko a Marysia chuchro. Przynajmnije nie bedzie sie borykac z waga jak mama (choc kurde ja w jej wieku tez byłam chuda ale ja np. duzo wazyłam zawsze. To znaczy wyglądowo byłam szczypior i żebra mi wystawały a np jak maiałm 7 lat wazyłam 24 kg i 124 cm a jak 8 to juz 30 kgi 131 cm ale wyglądałam chudo)

reklama
A ja muszę się pożalić... :-( Moja Ola schudła :baffled: waży obecnie 7350g, tak się cieszyłam że wreszcie waga ładnie ruszyła a tu spadek o 250g :-( Chyba pójdę na kontrolę do lekarza w przyszłym tygodniu...

Do góry