reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ile ważą nasze dzieci

Taaa Marlenko i charakterek ma tez co najmniej jak Naomi Campell hihi:-D:-D
Jak to mówi mój maż - w pięknym ciele cnoty niewiele...

reklama
Patyk no to dużo je, Dobrusia dla porównania jedzie przede wzystkim na cycu, koło 11 je obiadek, max. 90 ml, koło 16-17 je kaszkę z sokiem lub inny deserek i tu około 80 ml zje (raz jeden jedyny zjadła 130 ml

poskarzyłam się na małą i jeszcze w ten sam dzień na wieczór wciągnęła 200 ml kaszki :szok: :-D:-D:-D potem popiła cycem i spała do 24 a nie do 22-23 jak zwykle ;-)

A ja Wam powiem, a'propos ciężkich dzieci, że mój Wojciaszek waży ok. 17 kg, znów jest powyżej 90 centyla.
ale Wojciaszek świetnie wygląda :tak: nie jest grubasek, tylko misowaty facet ;-)

Marlena, BBakania :-D:-D:-D

Mamoot ja tez podbróda nie widze, widze tylko pyśki, no i widac ze on jest duży chłopczyk ale chłopczyk to moze byc duży, ja tam sie ciesze ze Michgał bedzie chłopisko a Marysia chuchro. Przynajmnije nie bedzie sie borykac z waga jak mama (choc kurde ja w jej wieku tez byłam chuda ale ja np. duzo wazyłam zawsze. To znaczy wyglądowo byłam szczypior i żebra mi wystawały a np jak maiałm 7 lat wazyłam 24 kg i 124 cm a jak 8 to juz 30 kgi 131 cm ale wyglądałam chudo)

reklama
A ja muszę się pożalić... :-( Moja Ola schudła :baffled: waży obecnie 7350g, tak się cieszyłam że wreszcie waga ładnie ruszyła a tu spadek o 250g :-( Chyba pójdę na kontrolę do lekarza w przyszłym tygodniu...

Do góry