reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

A ja nie wiem ile przytyłam :-( Bo jak byłam w piątek u gin, to mnie nie zważyła :-( Muszę się upomnieć za dwa tygodnie! Ale czuję, że chyba cosik przybrałam na wadze, bo jakoś codziennie boli mnie kręgosłup...chyba mu coraz ciężej... :-)

reklama
a ja 6,5 kg od początku ciązy Jem, jem i to wcale nie malo a jakos wolno ta waga idzie. Ale od miecha to 1,5 kg więcej. Gorzej jakbym nic nie przytyła. Mnie gin w ogole nie wazy, nawet sie nie pyta o wagę. Brzuch maly jak na 8 miesiac. Czasem zaczynam się martwić, ale waga malucha w normie wiec moze taka moja natura

Faktycznie bardzo malutko przytyłaś, Milla, ale tak czasem bywa, nic tylko się cieszyć, będziesz miała mniej do zrzucania :) A jeśli waga dzidziusia w normie to nie ma się czym martwić.

ja jakos tak z 12 na +,ostanio doktorek zapomnial mnie zwazyc i ja tez zapomnialam ;D

hmmmmmmmmm z tym brzuszkiem to mi chyba tez sie obnizyl bo jakos lepiej mi sie oddycha i jak siedze to juz tak nie uwiera

ja ma na + 11,5 kg. Ale w pepku juz 107 cm.
Wczoraj przemeblowalismy sypialnie zeby zrobic miejsce na lozeczko- jak maz przestawil szafe to nie moglam wyjsc z pokoju! Nie zmiescilam sie!!!

reklama
Jak dawno sie tu nie dopiszwalam, ale tez mam czym sie pochwalic ;).
Przytylam juz 10 kg i w brzuszku mam 92 cm. Wszystko jest ok. tylko to czwarte pietro bez windy mnie dobija. Do trzeciego ide w miare szybko a to ostatnie ledwo sie ciagne :(. Jakos chyba zle rozkladam sily ;)

Do góry