reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

JA SIE OSTATNIO WKURZYŁAM zawsze byłam bardzo szczupła a teraz mam na plusie 11 kg to nie jest jeszcze tak duzo, ale ostatnio spotkałam "zyczliwą" ciocie leberechyba ze 100kg wazy i mówi do mnie "no ale ci sie przytyło" ha ha ciekawe kiedy to zrzucisz??A ja sobie pomyslałam ze zaraz jak urodze o czym ona chyba nie ma pojecia co to znaczy gonitwa przy 2 dzieci. Jeszcze mnie nerwy ruszają jak o niej pomysle.

reklama
no na pewno
ja przytylam chyba z 17 i nie przejmuje sie
bede sie przejmowala jak urodze jak to zrzucic
na razie tak ma byc i koniec ;)

W związku z dietą cukrzycową moja waga spadła o około 10 kg czyli mam to na minusie. na szczęście dzidzi na tym nie cierpi :)

kara1980 pisze:
JA SIE OSTATNIO WKURZYŁAM zawsze byłam bardzo szczupła a teraz mam na plusie 11 kg to nie jest jeszcze tak duzo, ale ostatnio spotkałam "zyczliwą" ciocie leberechyba ze 100kg wazy i mówi do mnie "no ale ci sie przytyło" ha ha ciekawe kiedy to zrzucisz??A ja sobie pomyslałam ze zaraz jak urodze o czym ona chyba nie ma pojecia co to znaczy gonitwa przy 2 dzieci. Jeszcze mnie nerwy ruszają jak o niej pomysle.

Co za baba!!! Jak można robić tego typu uwagi kobietom w ciąży?? Zawsze jak któraś z Was pisze coś takiego to się zastanawiam... To chyba z zazdrości wynika... Przecież każda kobieta tyje w ciąży, nie zrozumiem takich uwag ludzi...

wczoraj zadzwoniła do mnie z pracy dziewczyna, z ktrą w sumie nigdy nie kumplowałam się jakoś blizej, nawet nie wiem kto jej dał mój numer telefonu - jej pierwsze pytanie brzmiało ile utyłam wrrrr
nie wiem czemu dla ludzi najwazniejszym problemem jest: 1. ile ciężarna utyła i 2. czy już widać brzuch - wkurzają mnie tacy ludzie

reklama
mokkate jak tyje maluch to ty już nie musisz ;) wystarczy że dzidzia porzybiera na wadze, boszzz jak ja bym chciała już nie tyć! dzisiaj w łazience obejrzałam się wnikliwie w lustrze nago , wyglądam jak foka...e nawet jak mors z wychudzoną twarzą.....no właśnie nie wiem o co w tym chodzi cała jestem napompowana, bo poza tym że utyłam, to spuchłam, a twarz mam taką jak przed ciążą.....to chyba tak na pocieszenie ;D

Do góry