reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

A ja nie wiem ile przytyłam :-( Bo jak byłam w piątek u gin, to mnie nie zważyła :-( Muszę się upomnieć za dwa tygodnie! Ale czuję, że chyba cosik przybrałam na wadze, bo jakoś codziennie boli mnie kręgosłup...chyba mu coraz ciężej... :-)

reklama
a ja 6,5 kg od początku ciązy Jem, jem i to wcale nie malo a jakos wolno ta waga idzie. Ale od miecha to 1,5 kg więcej. Gorzej jakbym nic nie przytyła. Mnie gin w ogole nie wazy, nawet sie nie pyta o wagę. Brzuch maly jak na 8 miesiac. Czasem zaczynam się martwić, ale waga malucha w normie wiec moze taka moja natura

Faktycznie bardzo malutko przytyłaś, Milla, ale tak czasem bywa, nic tylko się cieszyć, będziesz miała mniej do zrzucania :) A jeśli waga dzidziusia w normie to nie ma się czym martwić.

ja jakos tak z 12 na +,ostanio doktorek zapomnial mnie zwazyc i ja tez zapomnialam ;D

hmmmmmmmmm z tym brzuszkiem to mi chyba tez sie obnizyl bo jakos lepiej mi sie oddycha i jak siedze to juz tak nie uwiera

ja ma na + 11,5 kg. Ale w pepku juz 107 cm.
Wczoraj przemeblowalismy sypialnie zeby zrobic miejsce na lozeczko- jak maz przestawil szafe to nie moglam wyjsc z pokoju! Nie zmiescilam sie!!!

reklama
Jak dawno sie tu nie dopiszwalam, ale tez mam czym sie pochwalic ;).
Przytylam juz 10 kg i w brzuszku mam 92 cm. Wszystko jest ok. tylko to czwarte pietro bez windy mnie dobija. Do trzeciego ide w miare szybko a to ostatnie ledwo sie ciagne :(. Jakos chyba zle rozkladam sily ;)

Do góry