reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

osinka pisze:
wczoraj zadzwoniła do mnie z pracy dziewczyna, z ktrą w sumie nigdy nie kumplowałam się jakoś blizej, nawet nie wiem kto jej dał mój numer telefonu - jej pierwsze pytanie brzmiało ile utyłam wrrrr
nie wiem czemu dla ludzi najwazniejszym problemem jest: 1. ile ciężarna utyła i 2. czy już widać brzuch - wkurzają mnie tacy ludzie

może liczą na to (w ramach zyczliwości kobiecej) że zostaniemy trwale oszpecone ;D
próżne nadzieje!!!! macierzyństwo dodaje urody i kobiecości ;D ;D ;D-wnioski wysunięte na podstawie obserwacji ;)

reklama
Fionka- zgadzam się z Toba w sprawie macierzyństa i uroku.
Co do lustra- moze przez dwa tygodnie patrz tylko na twarz.
reszte obejrzysz po porodzie, jak będzie smukła i ponetna :D

A moja dzidzia rośnie, mimo że ja nie przybrałam. Juz ma 2200, co podobno jest dużo na tym etapie.

juz dzisiaj się śmiałam do męża, że zamalujemy lustra do odpowiedniego poziomu :laugh:
a co do tej ponętności, to myślę, że cholerka tak odrazu po porodzie to zamocno seksowna nie będę.... ale zaczekam te parę tygodni ;)

po dzisiejszej wizycie z przerażeniem odkryłam,że przytyłam już 10 kg, a tu jeszcze 6 tygodni...buuu,cholerne kompleksy

mokkate pisze:
Fionka- zgadzam się z Toba w sprawie macierzyństa i uroku.
Co do lustra- moze przez dwa tygodnie patrz tylko na twarz.
reszte obejrzysz po porodzie, jak będzie smukła i ponetna :D

A moja dzidzia rośnie, mimo że ja nie przybrałam. Juz ma 2200, co podobno jest dużo na tym etapie.

Mowisz ze duzo, moje wazy okolo 2300 a jestem z terminem tak jak Ty. Mokkate nie przerazaj mnie !!!!

Ja to dopiero jestem olbrzymia :( przytyłam bardzo dużo i wszyscy się dziwią że jeszcze chodzę do pracy..i nie chce mi się tłumaczyć każdemu że to jeszcze mnóstwo czasu..chyba muszę się zacząć ograniczać z jedzeniem, bo mi skóra nie wytrzyma i popęka,,

reklama
Do góry