reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

dziewczyny a jak wasze piersi duzo wieksze? bo ja mam wrazenie ze niedlugo to staników dla mnie zabraknie, przed ciaza miałam duze piersi 75 D teraz 80 E A CO BEDZIE PÓŻNIEJ??90F? ;) ::) :-[BOZE NORMALNIE SIE BOJE ZE PRZY KARMIENIU TO NIE ZNAJDE STANIKA NA SIEBIE

reklama
moje zawsze były duże potem troszkę spuchły ale generalie stoją teraz w iejscu z czego się cieszę bo mi się na nich skóra nie rozciąga chyba że skok będzie duży przy karmieniu ale mam nadzieję że nie

mi tylko nieznacznie urósł biust z czego bardzo się cieszę, bo już przed ciążą był sporawy, cholernie nie podobają mi się za to duże ciemne sutki, ja zawsze miałam małe i delikatnie różowe....moje kochanie ostatnio "pocieszyło" mnie,że do 63 cm w pasie to ja już chyba nie wrócę...wrrr....chyba się z nim założę....wjechał mi na ambicję

nie zakładaj sie z nim, bo mu głupio będzie. A Ty i tak wrócisz do swoich 63 :)

A co do biustonoszy: jaki kupować ten do karmienia?

hmmmm....ja juz waze 56 kg....12 na plusie...luzik ;D

ja kupiłam stanik dla karmiacej 80c....chyba przesadziłam z miseczka...ale zakładam ze jeszcze nabrzmieja mi piersi przy nawale pokarmu..poza tym jak sie włozy wkładke laktacyjna...moze jakos ujdzie... ;D

Ja to się od początku cieszyłam, że jestem w ciąży, bo w końcu widać było, że mam biust i mam nadizieję, że nie wrócę do stanu poprzedniego... :(

ja z 75 B wskoczyłam na 80 C i nie chce by juz rosly. I narazie +6 kg na plusie. Czyli 56 kg
Lekarz mnie zmartwił że mam strasznie mały brzuch jak na w sumie juz 8 miech. Rzeczywiscie jest mały w porówaniu z waszmi brzuszkami moj wyglada gora na 5 miech. Zrobiilam nieplanowane USG i wszystko w porzadku ale jak mi tak nagadal to jestem i tak niespokojna. Niech moj Fasol rosnie!!!!

reklama
Nic się nie martw Milla - mój brzuch w rzeczywistości wygląda na 6 mies.; też miałam dodatkowe usg z tego powodu, ale okazało się ,że maluch sobie rośnie, wszystko jest w porządku. Mam szerokie biodra i myslę, że po prostu mały to wykorzystuje i tutaj się rozkłada - tak mu najwygodniej ;D No i cały czas jest dość nisko, więc to też ma swój wpłya na bębenek...

Do góry