reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

reklama
po cc wygodniej mi było na brzusiu - ale po porodzie występuję iiny problem, który nie pozwala zbytnio wylegiwac sie na brzuszku - to są nasze mleczarnie - mi bardzo prezszkadzałay a wręcz bolały...

osinka pisze:
tez nie czuję moich kg, jedynie co czuję i bardzo mi doskwiera, to WIELKI biust ;) kurcze, dzisiaj następny stanik okazał się za mały!!! :mad:

Osinka mi też biust najbardziej przeszkadza. Kurcze jak tak dalej pojdzie nie wiem jaki rozmiar do karmienia bede musiala kupic. Juz teraz 75E jest na styk. A podobno do karmienia nalezy kupic o jeden rozmiar wiekszy ... Mąż się śmieje, że 2 moherowe berety i gumkę mi zakupi :)

kiedyś miałam sliczne zgrabne C, a teraz buuu
ja chce swój śliczny biuścik! :)
asioczek nawet mnie nie załamuj! mój mąż kiedyś mi zyczył żebym miała I albo J, a niedlugo do Z dojdzie, o ile sa takie rozmiary staników ;D

Aniam pisze:
Serio? A mi sie wydawalo, ze na takiej ranie to sie raczej niefajnie lezy... ::)

podyktowane był oto czymś innym:

jak musisz sie podnieść z leżenia na boczku czy na plecach - to ruszasz mieście brzucha - a to potworny ból, jak lezysz na brzusiu - to wystarczy zsunąć nogi i nie napisznasz mieśni brzucha...

gdyby nie te mleczarnie ;)

reklama
mam ochotę na kanapki - zapach chleba przyprawia mnie o drżenie - ale rozsądek podpowiada co innego i... wcinam owsiankę :D

Do góry