reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

dziewczyny a jak wasze piersi duzo wieksze? bo ja mam wrazenie ze niedlugo to staników dla mnie zabraknie, przed ciaza miałam duze piersi 75 D teraz 80 E A CO BEDZIE PÓŻNIEJ??90F? ;) ::) :-[BOZE NORMALNIE SIE BOJE ZE PRZY KARMIENIU TO NIE ZNAJDE STANIKA NA SIEBIE

reklama
moje zawsze były duże potem troszkę spuchły ale generalie stoją teraz w iejscu z czego się cieszę bo mi się na nich skóra nie rozciąga chyba że skok będzie duży przy karmieniu ale mam nadzieję że nie

mi tylko nieznacznie urósł biust z czego bardzo się cieszę, bo już przed ciążą był sporawy, cholernie nie podobają mi się za to duże ciemne sutki, ja zawsze miałam małe i delikatnie różowe....moje kochanie ostatnio "pocieszyło" mnie,że do 63 cm w pasie to ja już chyba nie wrócę...wrrr....chyba się z nim założę....wjechał mi na ambicję

nie zakładaj sie z nim, bo mu głupio będzie. A Ty i tak wrócisz do swoich 63 :)

A co do biustonoszy: jaki kupować ten do karmienia?

hmmmm....ja juz waze 56 kg....12 na plusie...luzik ;D

ja kupiłam stanik dla karmiacej 80c....chyba przesadziłam z miseczka...ale zakładam ze jeszcze nabrzmieja mi piersi przy nawale pokarmu..poza tym jak sie włozy wkładke laktacyjna...moze jakos ujdzie... ;D

Ja to się od początku cieszyłam, że jestem w ciąży, bo w końcu widać było, że mam biust i mam nadizieję, że nie wrócę do stanu poprzedniego... :(

ja z 75 B wskoczyłam na 80 C i nie chce by juz rosly. I narazie +6 kg na plusie. Czyli 56 kg
Lekarz mnie zmartwił że mam strasznie mały brzuch jak na w sumie juz 8 miech. Rzeczywiscie jest mały w porówaniu z waszmi brzuszkami moj wyglada gora na 5 miech. Zrobiilam nieplanowane USG i wszystko w porzadku ale jak mi tak nagadal to jestem i tak niespokojna. Niech moj Fasol rosnie!!!!

reklama
Nic się nie martw Milla - mój brzuch w rzeczywistości wygląda na 6 mies.; też miałam dodatkowe usg z tego powodu, ale okazało się ,że maluch sobie rośnie, wszystko jest w porządku. Mam szerokie biodra i myslę, że po prostu mały to wykorzystuje i tutaj się rozkłada - tak mu najwygodniej ;D No i cały czas jest dość nisko, więc to też ma swój wpłya na bębenek...

Do góry