reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

reklama
osinka pisze:
kiedyś miałam sliczne zgrabne C, a teraz buuu
ja chce swój śliczny biuścik! :)
asioczek nawet mnie nie załamuj! mój mąż kiedyś mi zyczył żebym miała I albo J, a niedlugo do Z dojdzie, o ile sa takie rozmiary staników ;D

osinka ja tez startowalam od zgrabniutkiego C ... A teraz to jak dla mnie moglyby przestac rosnac. Mezowi sie podobaja i mowi ze jeszcze troche moga urosnac :) Mowi, ze marzy o F-ach :)

Asioczek- ja też się zastanawiam nad 75F. Niedawno wszystko mnie uwierało, szczególnie w okolicach gdzie kiedyś miałam żołądek i kupiłam 80 E. Teraz mi przeszło i stwierdzam, że to nie był dobry pomysł :(
Chyba, że po porodzie zmienię zdanie ;D

ja całe życie byłam chuda z niedużym biustem i chcę znowu być chuda ale biust taki jak teraz może zostać i ja będę zadowolona i mąż ;D

ja też, ja też :) Mała, chuda i dwie kropki :) I chcę znów być taka :)

wyczytałam wczoraj w "języku niemowląt", że karmiąca piersią mama powinna mieć "zapasu" 5 kg w czasie karmienia...

Przekroczymy z Rafałem naszą dokładną setkę (ja 45, Rafi 55) :)

Ja przed ciążą nosiłam 70 C, teraz 80 D. Zdziwiłam się, że aż tyle pod biustem przybyło, bo na pierwszy rzut oka to nawet nie widać.
Za to zdziwiłam się miesiąc temu u gin, kiedy stanęłam na wadze, bo okazało się, że pokazuje o kilo mniej niż na poprzedniej wizycie  ??? Zobaczymy co dziś pokaże, bo w domu się jeszcze wagi nie dorobiłam i nie mogę sprawdzić.

reklama
Do góry