reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

Boze a ja sie czuje jak hipopotam- i chyba tez tyle jem co on. Dzisiaj u ginekolog okaze sie ile przytylam w ciagu ostatniego miesiaca ( a dokladnie w ciagu ostatniego tygodnia- bo bije rekrdy tycia- 1 kg na dzien- niezla jestem nie?)Mam tylko nadzieje ze gin nie kaze mi zaczac sie ograniczac z jedzeniem- bo to dla mnie w tej chwili najwieksza kara.

reklama
ja mam apetyt ostatnio mniejszy a to zawdzięczam nóżkom mojego malucha bo wali mi nimi w żołądek i mi wszystko wraca do gardła a wtedy strasznie pali zgaga :(
dzisiaj idę do gina po zwolnienie to się zważę ;)

Ja prawie do konca 5 miesiaca mialam tylko 4 kilo do przodu,za to przez ostatnie dwa tygodnie przetylam o nastepne 2 kilo!!Co to bedzie dalej?!!!A jak sie swojej matki pytalam to mowila ze przetyla kiedy byla w ciazy ze mna az 20 kilo,ale ze to z powodu zatrzymania plynow i wielkiej ilisci wod plodowych,a po porodzie zrzucila szybko wszystkie kilogramy bez zadnych wysilkow.Tak ze jak widac roznie to bywa.

no ciekwae jak to u nas będzie
liczę na to że karmienie będzie miałao zbaweiny wpływ na naszą wagę jak patrzę na sostrę męża która wygląda jak szczypior a urodziła w czerwcu i wcale nie była mała o nie a teraz tak schudła że szok waży mniej niż przed ciążą

agao pisze:
ja mam apetyt ostatnio mniejszy a to zawdzięczam  nóżkom mojego malucha bo wali mi nimi w żołądek i mi wszystko wraca do gardła a wtedy strasznie pali zgaga  :(
dzisiaj idę do gina po zwolnienie to się zważę  ;)
Agao moj podobnie wali mi w brzuszek i mam wszystko w gardle.Na dodatek probuje ograniczyc jedzenie ale tak sie nie da moj okruszek ciagle chce jesc co 3 godziny jestem glodna :( jak to opanowac? Wiec dzis poszlam spac najedzona popoludniu no i obudzilam sie i znow chcial jesc a gdy juz sobie pojadlam zaczol kopac i mialam wszytsko w gardle myslalam ze zaraz zwroce!
Oprocz tego od wczoraj trudno brac mi oddech ciagle nabieram duzo powietrza do pluc i wypuszcza, czuje sie jakbym miala juz rodzic co to jest?????????????????

Od poczatku ciazy przytylam 3 kg- dzisiaj wazylam sie u ginekolog. Ale czuje sie tak 2 razy grubsza.

felqua-tylko 3 kg??????????????????/ no to ja jestem w szoku teraz czuje sie coraz bardziej jak slon woow
Tylko ze mi lekarz powiedzial ze to moja prawidlowa waga w ciazy i dobrze ze przytylam 11 kilo...jeju to ile ja jeszcze przytyje??

reklama
Do góry