reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

Boze a ja sie czuje jak hipopotam- i chyba tez tyle jem co on. Dzisiaj u ginekolog okaze sie ile przytylam w ciagu ostatniego miesiaca ( a dokladnie w ciagu ostatniego tygodnia- bo bije rekrdy tycia- 1 kg na dzien- niezla jestem nie?)Mam tylko nadzieje ze gin nie kaze mi zaczac sie ograniczac z jedzeniem- bo to dla mnie w tej chwili najwieksza kara.

reklama
ja mam apetyt ostatnio mniejszy a to zawdzięczam nóżkom mojego malucha bo wali mi nimi w żołądek i mi wszystko wraca do gardła a wtedy strasznie pali zgaga :(
dzisiaj idę do gina po zwolnienie to się zważę ;)

Ja prawie do konca 5 miesiaca mialam tylko 4 kilo do przodu,za to przez ostatnie dwa tygodnie przetylam o nastepne 2 kilo!!Co to bedzie dalej?!!!A jak sie swojej matki pytalam to mowila ze przetyla kiedy byla w ciazy ze mna az 20 kilo,ale ze to z powodu zatrzymania plynow i wielkiej ilisci wod plodowych,a po porodzie zrzucila szybko wszystkie kilogramy bez zadnych wysilkow.Tak ze jak widac roznie to bywa.

no ciekwae jak to u nas będzie
liczę na to że karmienie będzie miałao zbaweiny wpływ na naszą wagę jak patrzę na sostrę męża która wygląda jak szczypior a urodziła w czerwcu i wcale nie była mała o nie a teraz tak schudła że szok waży mniej niż przed ciążą

agao pisze:
ja mam apetyt ostatnio mniejszy a to zawdzięczam  nóżkom mojego malucha bo wali mi nimi w żołądek i mi wszystko wraca do gardła a wtedy strasznie pali zgaga  :(
dzisiaj idę do gina po zwolnienie to się zważę  ;)
Agao moj podobnie wali mi w brzuszek i mam wszystko w gardle.Na dodatek probuje ograniczyc jedzenie ale tak sie nie da moj okruszek ciagle chce jesc co 3 godziny jestem glodna :( jak to opanowac? Wiec dzis poszlam spac najedzona popoludniu no i obudzilam sie i znow chcial jesc a gdy juz sobie pojadlam zaczol kopac i mialam wszytsko w gardle myslalam ze zaraz zwroce!
Oprocz tego od wczoraj trudno brac mi oddech ciagle nabieram duzo powietrza do pluc i wypuszcza, czuje sie jakbym miala juz rodzic co to jest?????????????????

Od poczatku ciazy przytylam 3 kg- dzisiaj wazylam sie u ginekolog. Ale czuje sie tak 2 razy grubsza.

felqua-tylko 3 kg??????????????????/ no to ja jestem w szoku teraz czuje sie coraz bardziej jak slon woow
Tylko ze mi lekarz powiedzial ze to moja prawidlowa waga w ciazy i dobrze ze przytylam 11 kilo...jeju to ile ja jeszcze przytyje??

reklama
Do góry