reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

reklama
Ja przez miesiąc przytyłam tylko kilogram, wszyscy mówili że mało zobaczymy jak wyjdzie teraz jak pójdę do gina.

no ja mam wagę ale ta u gina więcej zaw3sze wskazuje, pocieszam się ze to dlatego że po kilku posiłkach się ważę

moje koleżanki które do tej pory wydawały mi się oki tylko przysyłają smsy a pierwsze pytanie ile przytyłam, zawsze jak miałam słabszy dzień wszystkie na całe gradło o Aga kropka ci na czole wyszła albo o Aga co masz takie podkrązone oczy itd nie mogą się doczekać aż utyję " życzliwe"

a ja po wizycie u ginki ..... w końcu przybrałam 3 kg i aż pisnełam ze szczęścia!!! Ginka smiałą się ze mnie ;)

Wiecie co??? ale straszne są te nasze koleżanki!! ja aż się boję iść do pracy jutro ze zwolnieniem. Może spotkam się tylko z dyrektorem??? ;)

no ja mało nie utyłam 7 kg to nie mało  ;) ale rodzinka (moja mam szczera do bólu) nie daje mi tyle mama mówi że tylko od tygodnia brzucho większy i to sporo i że jak się rozbiorę to z boków trochę schaby widać  ;D

Też mam wagę w domu ale jakoś się nie kwapię by na nią włazić wystarczy stresu raz w miesiącu u gina jak się zważę.

reklama
agao pisze:
no ja mało nie utyłam 7 kg to nie mało ;) ale rodzinka (moja mam szczera do bólu) nie daje mi tyle mama mówi że tylko od tygodnia brzucho większy i to sporo i że jak się rozbiorę to z boków trochę schaby widać ;D

czyzby mama zapomniała jak sama w ciąży była.

Do góry