reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

No właśnie za żadko się widzimy, żeby miały okazję pokrytykować... Może całe szczęście ;) Ja za nimi najzwyczajniej tesknie, a jak przychodzę do szkoły, to dzieciaki mówią, że za mną tęsknią i jest im smutno. Dla mnie to jak miód na serce... Szkoda, że tego nie słyszę, jak jestem w pracy ;)

reklama
mama jako jedyna osoba jest szczera , tace to bym nawet podobała się łysa bez zębów i 100kg a mąż widzi mnie na codzień więc nie jest obiektywny

a mama przytyła 38 kg w ciązy a zaraz po ekstra laska

też bym chciała mieć taką przemiane materi jak twoja mama - to kwestia genów - ja patrząc na swoją pewnie już nie schudnę.

Agao: od tego mamy rodziców. A jak się czuję Tata, jeśli wolno spytać???

Ja dziś o mało zawału nie dostałam - ważę 56,2, a przed -47
sobie obiecałam, że nie ruszam słodyczy.!!!!!!!!!!!!

hehehe moja kolezanka tak samo- pierwsze pytanie ile przytylam a potem jak sie czuje ;D
No i ze mam sie opanowac z tyciem. Madralinska a sama przytyla 30kg jak byla w ciazy.

mój tata jak na razie czuje się bardzo dobrze ale zobaczymy co powiedza grudniowe badania bo niestety u niego saopoczucie z wynikami nie zawsze idzie w parze

reklama
Do góry