reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

hihi no a mnie nie bierze na slodycze tak bardzo jak przed ciaza i tyle przytylam jem teraz normalnie sniadanie obiad kolacja a w miedzy czasie jakies jogurty lub owoce oczywiscie przekasze czasami cos slodkiego :laugh: chyba moja dzidzia to grubasek maly heheheh

reklama
A ja od dluzszego czasu waze ciagle tyle samo, czyli 67,5 kg. To jest okolo 6,5 na + (dokladnie nie wiem, bo nie wazylam sie przed sama ciaza, ale moja zwykla waga wahala sie miedzy 60kg (gdy sie ograniczalam) do 62 kg (gdy sobie na duzo pozwalalam). Ale jakos ostatnio mam mniejszy apetyt. Nie mam juz napadow wilczego glodu, i coraz czesciej wiekszosc rzeczy mi nie smakuje. Ale zgagi nie mam :) Za to uwielbiam kinder pingwi :laugh: :laugh: :laugh:

oj dziewczyny, przeliczyłam się ;)
4 dni futrowania się sałatkami, szarlotkami i innymi smakołykami przyniosły rezultaty - mam 6 kg na plusie!!!! ::)

reklama
ja też, bombki już mam, pomysły na stroiki też. chcę w tym roku upiec małe ciasteczka- takie wykrawane z małych foremek

Do góry