reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

Witam! Trochę zmienie temat. jestem w 22 tyg. a przytyłam już 10 kg, wyglądam jakbym miała za miesiąc urodzić. Co mam robić, żeby nie roztyc się zbyt wiele.

reklama
Jecie we dwóch ale nie jedz za dwóch. to dewiza którą przeczytałam gdzieś - niestety nie pamiętam gdzie. Jedz dużo owoców i warzyw jak jesteś głodna(dodatkowe witaminki). Poza tym nie wiadomo czy będziesz jeszcze dużo tyła.

Mania, ja też tyję jak wściekła, choć wcale nie jem więcej niż wcześniej..nie jem też słodyczy :( a z tymi owocami to też trzeba uważać, bo mają bardzo dużo cukrów. bez ograniczeń to chyba tylko warzywa...
ja właśnie szukam jakichś ćwiczeń dla ciężarówek, bo u mnie to chyba glówny problem. wcześniej się dość dużo ruszałam..
no i chyba sobie wprowadzę jakieś ograniczenia do jadłospisu i co do godzin jedzenia, bo jak tak dalej pójdzie, to obawiam się że mój kręgosłup może tego nie wytrzymać..

ćwiczenia są na stronce babyboom - sama ściągnęłam, wydrukowałam i na tym zakończyły się moje ćwiczenia ;-)

Ja przytylam przez cale 5 miesiecy 1,5kg- z czego 1 kg w ciagu ostatnich 3 tygodni.I to chyba wszystko poszlo mi w biust i troche w brzuszek. Ale ja zawsze bylam przy kosci, wiec nie mam potrzeby gromadzenia zapasow,bo juz mam sporo tluszczyku na udach.

moje udka też zaczęły obrastać w tłuszczyk - to skutek 5 miesięcy bez roweru i siłowni... kilka dni pod rząd pochodziłam sobie po 15 minut dziennie na stepperze ::)

kaśka76 pisze:
ja to rozumiem, ale mnie wyprowadzała pracownica marketu do łazienki, bo im upadłam przy stoisku. nie chciałam być ani wredna ani upierdliwa, obok było wyjście awaryjne - mogła wezwać ochorniarza. dopiero kobietka po 60-tce poleciała po ochroniarza i on otworzył dopiero wyjście awaryjne.

może nie była wredna, ale mało lotna ???

ja sie robie coraz okraglejsza, jutro idę do gin - dowiem sie ile znowu mi przybyło...

KingaP, widziałam te ćwiczenia.. ja niestety potrzebuję czegoś żeby się zmęczyć. a tego raczej mi nie można, więc się kółko zamyka.
problem polega na tym, że ja też miałam niezłe zapasy przed ciąża ;) i nawet chudłam na początku.a teraz w ciągu 6 tygodni przytyłam 6kg :( i mnie to tempo przeraża. mam nadzieję, że wszystko tam w środku w porządku..

reklama
Do góry