reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

reklama
no i trochę Ci zazdroszczę agao. Ja to jak widzę jakąś babulę albo dziadka, to odruchowo się podrywam z miejsca, bo mi się wydaje, że oni mają gorzej. mój grześ się wkurza na mnie, bo często nawet dziękuję nie powiedzą..ale co tam

a w sumie to pewnie nierozsądne, bo to nie tylko o mnie chodzi ale i o moje dziecko. i muszę się do tego przyzwyczaić,,,

nie no jak babcia taka co ledwo się trzymała na nogach stała w kolejce to przed nią się nie wxciskałam

a ja dzisiaj awanturę zrobiłam w kerfurze, bo mi się słabo zrobiło i baba na kasie nie chciała mnie puścić, bo powiedziała, że jest specjalne wyjście bez zakupów. w końcu przepuścił mnie ochroniarz, a ja powędrowałam na skargę, bo mnie wkurzyli na maksa.

pracowałam w hipermarkeicie na kasie...

jakby Cie przepusiła mogłaby stracić pracę...

je wiem jak to wygląda od ich strony, czasami za surowo oceniamy kasjerki (pracowałam w hipermarketach około 1 roku)

przyznam że mnie jednak coś trafia, jak ludzie wypowiadają sie o kasjerkach...

zycie to one mają prze*** zarabiają do 450 zł (około 6/8 etatu) zaryp mają nieludzki, a jeszcze ża brak usmiechu ich zwlaniają...

TO CI IDIOCI U GÓRY, WYKORZYSTUJĄCY TE KOBIETY, MAJA KRETYŃSKIE POMYSŁY - NIE ONE
i w sumie prosiłabym by pamiętać ,że to nie kasjerki wina (zazwyczaj ;) ) chodziaż i wśród nich sa baby (wstretne baby)

reklama
Do góry