reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

reklama
nie ma problemu, ja po cichu liczę na to że to karmienie będzie zbawienne jeśli chodzi o chudnięcie, Mirka siostra po 3 miesiącach od porodu wygląda jak przed , przy karmieniu ma wielkie pragnienie więc wypija hektolitry wody je jabłka ma tyle pracy przy małym że nie ma casu się objadać-ja mam nadmiar czasu więc jem teraz bo siedzę w domu, chociaż z kolei mirka była urodziła dzieciaczka w marcu 2005 i wygląda jak świnka fakt że przed tym była gruba ale teraz to masakra, tyle że nigdy nie lubiła się ruszać podobno, a mirka siostra jak rakieta czyli jak ja pomijając teraxniejszy stan

ja bylam na wizycie u lekarza w poniedzialek 17.10 i waze 74 kg...
przed ciaza wazylam okolo 60 kg :-) a co bedzie za 2 miesiace?? hihi :-) ponat 80 ::) ::) ::)

Czesc! Po dlugiej przerwie od forum (wrocilam na miesiac do pracy), w koncu moge usiasc przed kompem i z wami pogadac. Pierwsze co sprawdzilam to ile przytylyscie, bo ja przytylam od poczatku ciazy 2.8kg, a od schudniecia (na poczatku ciazy chudlam) przytylam 4,7kg. Bylam wczoraj na badaniach i jak pielegniarka mnie zwazyla, to powiedziala: Ale sie pani przytylo!", po czym weszlam do gabinetu i uslyszalam od lekarki: "kto to widzial zeby tyle przytyc!" i zalecila mi diete niskosolna, niskocukrowa i wogole nisko wszystko. Ze sto razy mi powtorzyla ze utylam za duzo i niemam sie obzerac, a ja na prawde sie hamuje. Tak wiec mialam super dola przez caly dzien. Nie moge znalezc nigdzie info o tyciu. Wiem ze ma byc ok 1,5kg miesiecznie (wiec nie wiem dlaczego sie mnie czepiaja), ale nie wiem czy to tak przez cala ciaze, czy tylko pod koniec. wiecie moze jak te dodatkowe kilo rozkladaja sie na kolejne miesiace ciazy? A propos klubu szczuplej mamy, ktory widze ze chcecie zalozyc. Jestem ZA i juz dzis sie wpisuje:) Miszkam w Wawie i jak ktos chce sie odchudzac wspolnie to jestem chetna!

reklama
może polly mimo wszystko za dobrze wyglądasz i jakies stare zakompleksione babsko chciało ci dosrać, dlatego ja wybieram panów na lekarzy i do załatwiania wszystkeigo z zazdrosnymi babami się nie da :mad:

Do góry