reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

osinko nieźłe ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

my też dużó ważymy ja prawie 80 kg bez 3 kg a Mirek 115 ::)

reklama
Monika w tym okresie to podobno normalne, moze nawet spadac. Ja tez sie zmartwilam, bo gdzies sie jeden kilogram podzial, ale dzidzia rosnie, wiec ok :)

A w ogole to podobno zeby dobrze i wartosciowo dziecko karmic to powinno sie miec okolo 5 kg nadwagi. A po porodzie zrzuca sie od razu okolo 10 kg. Wiec ja sie troche martwie, bo jak zrzuce te moje 10-11 kg, to nie bedzie nic zapasu na karmienie :(

a mnie lekarz dzisiaj nie ważył stwierdził że nie ma sensu już
a na mojej wadze +18 kg podobno od 37 się nie tyje

ale tu jeszcze tłusty czwartek więc napewno dorzucę ::)

Jejku, to mnie juz tlusty czwartek ominie w tym roku:-[ Dzis wyciagam meza na suta wieczerze bo od jutra wieczor juz post. Ciekawe ile mi ubedzie po porodzie...

reklama
katiNJ pisze:
Jejku, to mnie juz tlusty czwartek ominie w tym roku:-[ Dzis wyciagam meza na suta wieczerze bo od jutra wieczor juz post. Ciekawe ile mi ubedzie po porodzie...

a zemu masz cesarkę??? zaplanowaną ???

Do góry