reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

osinko nieźłe ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

my też dużó ważymy ja prawie 80 kg bez 3 kg a Mirek 115 ::)

reklama
Monika w tym okresie to podobno normalne, moze nawet spadac. Ja tez sie zmartwilam, bo gdzies sie jeden kilogram podzial, ale dzidzia rosnie, wiec ok :)

A w ogole to podobno zeby dobrze i wartosciowo dziecko karmic to powinno sie miec okolo 5 kg nadwagi. A po porodzie zrzuca sie od razu okolo 10 kg. Wiec ja sie troche martwie, bo jak zrzuce te moje 10-11 kg, to nie bedzie nic zapasu na karmienie :(

a mnie lekarz dzisiaj nie ważył stwierdził że nie ma sensu już
a na mojej wadze +18 kg podobno od 37 się nie tyje

ale tu jeszcze tłusty czwartek więc napewno dorzucę ::)

Jejku, to mnie juz tlusty czwartek ominie w tym roku:-[ Dzis wyciagam meza na suta wieczerze bo od jutra wieczor juz post. Ciekawe ile mi ubedzie po porodzie...

reklama
katiNJ pisze:
Jejku, to mnie juz tlusty czwartek ominie w tym roku:-[ Dzis wyciagam meza na suta wieczerze bo od jutra wieczor juz post. Ciekawe ile mi ubedzie po porodzie...

a zemu masz cesarkę??? zaplanowaną ???

Do góry