reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

Kaśka74 pisze:
mokkate pisze:
Fionka- zgadzam się z Toba w sprawie macierzyństa i uroku.
Co do lustra- moze przez dwa tygodnie patrz tylko na twarz.
reszte obejrzysz po porodzie, jak będzie smukła i ponetna :D

A moja dzidzia rośnie, mimo że ja nie przybrałam. Juz ma 2200, co podobno jest dużo na tym etapie.

Mowisz ze duzo, moje wazy okolo 2300 a jestem z terminem tak jak Ty. Mokkate nie przerazaj mnie !!!!

Moja ginka powiedziała, że grubasek będzie. Tyle mają dzieci dwa tygodnie starsze.
Ja jednak myślę, że mogły teraz mocniej przybrać, a potem będą mniej.
No...jeśli miałabym wybór, to nie chciałabym aby było ponad 4 kilo. ;D
Daria miała 3600, a Twój pierworodny? :)

reklama
Ja byłam dzisiaj na badaniach okresowych do pracy. Padały standartowe pytania: infekcje, schorzenia ginekologiczne, wzrok i w końcu waga ;D spojrzał na mnie podejrzliwie i pyta: czemu pani waży 16 kilo więcej niż w tamtym roku???? no to mnie zatkało..siedzę niecały metr od faceta, brzuch mam prawie pod samym nosem i to w kształcie piłki :) myślałam że żartuje, ale nie żartował. jeszcze się obruszył, że mu nie powiedziałam nic o moim "schorzeniu ginekologicznym" ::)

Agao, niestety to on mnie wysłał do okulisty :) i jeszcze do tego mi nie dał "zdolności do pracy", zakazał pracy przy komp i w warunkach szkodliwych- więc mi zabiorą dodatek szkodliwy (bo wiadomo, że i tak w nich nie pracuję).
chyba lepiej było nie przyznać się do "schorzenia" a nadwagę wytłumaczyć..zawiedzioną miłością, albo nagłym pociągiem do kremówek ;)

kasianka pisze:
Ja byłam dzisiaj na badaniach okresowych do pracy. Padały standartowe pytania: infekcje, schorzenia ginekologiczne, wzrok i w końcu waga  ;D spojrzał na mnie podejrzliwie i pyta: czemu pani waży 16 kilo więcej niż w tamtym roku???? no to mnie zatkało..siedzę niecały metr od faceta, brzuch mam prawie pod samym nosem i to w kształcie piłki :) myślałam że żartuje, ale nie żartował. jeszcze się obruszył, że mu nie powiedziałam nic o moim "schorzeniu ginekologicznym" ::)

::) ::) ::) czy ten lekarz ma ponad 90 lat i poważną zaćmę?

reklama
Do góry