reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

Kaśka74 pisze:
mokkate pisze:
Fionka- zgadzam się z Toba w sprawie macierzyństa i uroku.
Co do lustra- moze przez dwa tygodnie patrz tylko na twarz.
reszte obejrzysz po porodzie, jak będzie smukła i ponetna :D

A moja dzidzia rośnie, mimo że ja nie przybrałam. Juz ma 2200, co podobno jest dużo na tym etapie.

Mowisz ze duzo, moje wazy okolo 2300 a jestem z terminem tak jak Ty. Mokkate nie przerazaj mnie !!!!

Moja ginka powiedziała, że grubasek będzie. Tyle mają dzieci dwa tygodnie starsze.
Ja jednak myślę, że mogły teraz mocniej przybrać, a potem będą mniej.
No...jeśli miałabym wybór, to nie chciałabym aby było ponad 4 kilo. ;D
Daria miała 3600, a Twój pierworodny? :)

reklama
Ja byłam dzisiaj na badaniach okresowych do pracy. Padały standartowe pytania: infekcje, schorzenia ginekologiczne, wzrok i w końcu waga ;D spojrzał na mnie podejrzliwie i pyta: czemu pani waży 16 kilo więcej niż w tamtym roku???? no to mnie zatkało..siedzę niecały metr od faceta, brzuch mam prawie pod samym nosem i to w kształcie piłki :) myślałam że żartuje, ale nie żartował. jeszcze się obruszył, że mu nie powiedziałam nic o moim "schorzeniu ginekologicznym" ::)

Agao, niestety to on mnie wysłał do okulisty :) i jeszcze do tego mi nie dał "zdolności do pracy", zakazał pracy przy komp i w warunkach szkodliwych- więc mi zabiorą dodatek szkodliwy (bo wiadomo, że i tak w nich nie pracuję).
chyba lepiej było nie przyznać się do "schorzenia" a nadwagę wytłumaczyć..zawiedzioną miłością, albo nagłym pociągiem do kremówek ;)

kasianka pisze:
Ja byłam dzisiaj na badaniach okresowych do pracy. Padały standartowe pytania: infekcje, schorzenia ginekologiczne, wzrok i w końcu waga  ;D spojrzał na mnie podejrzliwie i pyta: czemu pani waży 16 kilo więcej niż w tamtym roku???? no to mnie zatkało..siedzę niecały metr od faceta, brzuch mam prawie pod samym nosem i to w kształcie piłki :) myślałam że żartuje, ale nie żartował. jeszcze się obruszył, że mu nie powiedziałam nic o moim "schorzeniu ginekologicznym" ::)

::) ::) ::) czy ten lekarz ma ponad 90 lat i poważną zaćmę?

reklama
Do góry