reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"Ile na -?" - czyli jak tracimy na wadze

u mnie z włosami spoko, juz nie wypadają. ale tez mam ich ju dosyć i za tydzien ide pod nóż i ciacham sie na krótko:-)
co do kg - waga mi nie dziala od 3 mcy i nie mam potrzeby jej naprawiać:tak: W ciuchy wchodzę wszystkie sprzed ciąży aczkolwiek brzuszek wystaje:zawstydzona/y:

reklama
No nieźle! Tłumaczyłam materiały do Bio CLA jak wchodziło na rynek i myślałam, że to jakaś ściema kolejna, ale widzę, ze jednak działa:-) A przy karmieniu też można stosować?

Nie można tego brać karmiąc- właśnie zajrzałam w ulotkę.

U mnie zupełny brak ochoty na cokolwiek słodkiego, bardzo chce mi się pić więc chlipię mineralną butlami:tak: ..to i apetyt mniejszy.
A największy plus jest taki że wyraźnie pojędrniła mi się skóra:tak:
Oby tak dalej. Zostało mi jeszcze 7 kg do wagi sprzed Natusi:sorry2:

ja waze 4 kilogramy mniej niz przed ciaza i ubranaka sprzed ciazy juz niestety nie teges, wiec wyposarzylam sie oststnio w dwie pray nowych jeansow kupilam troszke przyciasne ale juz sa dobre:-) wlosy leca jak lecialy a ze czorne to wszedzie moje klaki widac. tez sie wybieram do fryzjera i chyba je obetne choc tak dlugo zapuszczalam:-(co gorsze to cere mam jak dojrzewajaca 16-tka, jakies wypryski non stop, nie wiem, w dodatku biore tabletki anty wiec cera powinna byc ok:crazy:

KATE ty masz zakaz pisania ile ważysz:crazy::-D:-D:-D:-D:-Dbo mnie w kompleksy wprowadzasz;-)
KasiaDe widzę że postanowiłaś to samo:-D

oj u mnie ciezko z silna wola i jak sobie postanowie to i tak mi nie wychodzi:no:Musze sie wspomagac tabsami.
Ja po Meridzie schudlam prawie 8 kg,czyli wazylam jakies 4 mniej niz przed ciaza:tak:.Jak przestalam je brac to nadal odczuwalam lekki brak apetytu i waga utrzymala sie do swiat,ale wiadomo jak to w swieta trzeba sie najesc,zwlaszcza,ze same polskie smakolyki byly i przybylo mi 2,5 kg.:-pJedank i tak o niebo lepiej jest niz po porodzie, tym sie pocieszam i to jest moj glowny argument!
Teraz apetyt juz calkiem powrocil,ale waga ciagle ta sama i jakos zabojczo nie rosnie,a jem wszystko i sobie nie zaluje:zawstydzona/y:Jednak fajnie bylo wazyc troche mniej,bo zawsze sie ze swoja waga meczylam i postanowilam ,ze od dzisiaj (to malo prawdopodobne),lub od poczatku marca ewentualnie kwietnia:sorry2:zabieram sie za siebie.Mam w zapasie Therm line II,co kupilam juz bedac w ciazy,ale jeszcze o tym nie wiedzac,tylko przy tych trzeba cwiczyc.A jak to nie pomoze,to mam jeszcze jedno opakowanie Meridii.W koncu jakos trzeba w lecie (i na wlasnym slubie) wygladac.

reklama
Do góry