reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"Ile na -?" - czyli jak tracimy na wadze

Kasiu przepraszam ze Ci nie odpisalam dopiero zobaczylam ze interesuje Cie maseczka:baffled:Jest firmy dermaglin wyglada jak pasta do zebow jest w takiej metalowej tubce lezy przy kosmetykach firmy Radical!Znajdziesz napewno mi pomaga bardzo

reklama
Super trzymacie waga, ja niestety zatrzymałam siew miejscu czyli na 84 kg:szok:i poprostu nic nie drgnie :no:nie jem kolacji, w sumie to mało jem a waga i tak stoi :zawstydzona/y:zostały mi 4 mce do wesela i musze coś z tym zrobic bo normalnie sie załamie:-(

Ja strasznie przytyłam :( i teraz z tym walczę.
Po prostu durna baba jedna zaczęłam wpitalać czekoladki jak głupia, a przecież ostatnio nic się nie ruszałam przez te choroby. No i w dodatku karmienie mi się kończy i tak mam kilka kilo więcej. Brzuch który był już ok, zwyczajnie spowrotem mi wywaliło jak po porodzie prawie. Ale co sie dziwic jak po cc moje mięśnie to flaki i nie ma co trzymać .No ale grunt to, że zaczęłam ćwiczyć no i chyba sobie z tym poradzę.

u nas z waga jest oki ale ciało po ciąży mnie po prostu zawstydza:zawstydzona/y:
brzuch jakiś pofałdowany, piersi obwisłe:crazy:
normalnie marzy mi się jakies spa ale takie 2 tyg :-)
no i apetyt na słodkie powrócił wiec w poscie jak dorka - postanowienie poprawy
jeszcze bym tylko chciała zaczac cwiczyć bo inaczej brzucha nie naprawię;-)

No Renia na razie mi sie udaje. Masakra z tymi dodatkowymi kg. Jak wchodze po schodach to mam dosyc, z mala dzwigam dodatkowo 28kg:baffled:

Andula, a ja tę właśnie kupiłam celując na oko, na podstawie Twojego opisu i od dziś zaczynamy kurację, bo mam dość tych paskudnych tłustych strąków:baffled:

U mnie też waga stoi w miejscu - ostatnio mało jem ze stresu, ale wyraźnie nie tędy droga, bo zmian na wadze brak. Na zmobilizowanie się do ćwiczeń nie mam szans, więc chyba podążę Waszą drogą i wyeliminuję z diety bomby kaloryczne:tak:

A, Hashi, chciałam się pochwalić, że dzięki Twoim radom stanikowym mam przynajmniej biust jak trzeba:-D Upolowałam na allegro kilka staników w swoim prawdziwym rozmiarze i różnicę widać, że hohohoho:-)

moja waga lepsza niz przed ciaza, ale cialo nie to. skora troche naciagnieta o piersiach nawet nie wspomne:-( cwicze joge ale jakos malo widac efekt:-(no i z okazji postu skonczylam z moim najwiekszym nalogiem tj czekolada:-)na razie 3 dni, zobaczymy co bedzie dalej;-)

Haszi a mogłabym i ja Ciebie poprosic o przestudiowanie moich rozmiarow piersiowych? bo jakos z tymi stanikami tez mam problem:baffled:

Haszi ja tez dzieki tobie nosze dobry rozmiar.Kupilam 3 nowe staniory,cisna troche,ale to chyba dobrze,bo przynajmniej trzymaja to co trzymac maja:tak:.Dzieki wielkie!

reklama
Co do staników to ja też mam inny biust:tak::tak::tak:poprostu szok!zawsze nie lubiałam mojego biustu a teraz jest nawet nawet:zawstydzona/y::-p:-p:-p:-pwięc Haszi miałaś rację dobry stanik to podstawa:tak::tak::tak::tak::tak::happy:
U mnie 2 kilo mniej ale w sumie tego nie rozumie, jak wpiep******jak głupia to waga idzie w dół a jak staram się ograniczyć to waga stoi:angry:ale zaczynam zbierać siły na ćwiczenia, no a z tymi czekoladkami to oj kiepsko:zawstydzona/y:

Do góry