reklama
Klatkę piersiową pod biustem, na wdechu, na mocnym ścisku.
Biust w miękkim staniczku lub bez, luźno. Jeśli wymiary w staniczku i bez się różnią to podajesz większy wymiar. Przy asymetrii staniczek dobierasz do większej piersi.
Biust w miękkim staniczku lub bez, luźno. Jeśli wymiary w staniczku i bez się różnią to podajesz większy wymiar. Przy asymetrii staniczek dobierasz do większej piersi.
Wychodzi mi 65 E w rozmiarówce europejskiej i 65 DD w Angielskiej (i US ale tam rozmiary są ciut popaprane i chyba z dostępnością dobrych rozmiarów gorzej niż u nas :/). Francuskie 80 E. Nie mam pojęcia w jakiej rozmiarówce będziesz kupować.
65 najłatwiej będzie ci znaleźć chyba na necie.
Oczywiście miseczki mogą być o rozmiar większe lub mniejsze, to już zależy od rozmiarówki producenta i twojej budowy. Fiszbiny muszą obejmować pierś, celować w pache i przylegać do mostka
Staniczek powinien być ścisł .( jakby już naprawde nie było obwodu to można wziąć mniejszy z miseczkami o 1-2 mniejszymi i zwęzić lub podszyć ale może stracić fason i nie trzymać tak dobrze).
65 najłatwiej będzie ci znaleźć chyba na necie.
Oczywiście miseczki mogą być o rozmiar większe lub mniejsze, to już zależy od rozmiarówki producenta i twojej budowy. Fiszbiny muszą obejmować pierś, celować w pache i przylegać do mostka
Staniczek powinien być ścisł .( jakby już naprawde nie było obwodu to można wziąć mniejszy z miseczkami o 1-2 mniejszymi i zwęzić lub podszyć ale może stracić fason i nie trzymać tak dobrze).
Haszi proszę podaj mi jeszcze rozmiar mojej psiapsiółce:-)
ma ten sam problem co ja - strach przed uszami spniela hahahha
pod biustem 75
w buiście 95
bardzo dziękuję:-)
aaa no i powiem, że kupiłam 2 staniki i o dziwo wyszły 2 rozmiary (jeden jest bardziej elastyczny) 65F i 60F jestem ciekawa jak te piersi się zmienią jak przestanę karmić - już karmię rzadziej i są mniejsze i sflaczałe
ma ten sam problem co ja - strach przed uszami spniela hahahha
pod biustem 75
w buiście 95
bardzo dziękuję:-)
aaa no i powiem, że kupiłam 2 staniki i o dziwo wyszły 2 rozmiary (jeden jest bardziej elastyczny) 65F i 60F jestem ciekawa jak te piersi się zmienią jak przestanę karmić - już karmię rzadziej i są mniejsze i sflaczałe
Ostatnia edycja:
Haszi dziekuje bardzo, przyznam sie ze pierwszy raz o takich rozmiarach słysze. ja w maju do Polski wracam wiec tam sobie juz kupie cos nowego bo na razie to i tak w tych do karmienia stanikach (dwa na krzyz) chodze ale bardzo dziekuje bede sie tutaj tez rozgladac za takimi rozmiarami;-)albo lepiej niech moj M sie rozejrzy, w koncu niedlugo dzien kobiet;-)
Pearl Niech się rozgląda ^^. Prezent w sam raz :] ale obawiam, że panie sprzedawczynie go jak to zwykle bywa naciągną na szerszy. (tzn taki jaki maja na stanie, bo w końcu to niby "to samo" )
Renia 32(70) E - UK i 70 G europejski. Jak będzie kumpeli pasować to może też szukać 30(65) FF.
Ja też teraz będe szukać czegoś nowego, bo to już koniec laktacji i piersi mi spadły. Wiadomo, że nie ma rewelacji w jędrności no ale jest dużo lepiej niż po Pysiu. Staniczki dają mi cały czas nadzieje, zamierzam dołożyć też jakieś kremiki i ćwiczenia.
Renia 32(70) E - UK i 70 G europejski. Jak będzie kumpeli pasować to może też szukać 30(65) FF.
Ja też teraz będe szukać czegoś nowego, bo to już koniec laktacji i piersi mi spadły. Wiadomo, że nie ma rewelacji w jędrności no ale jest dużo lepiej niż po Pysiu. Staniczki dają mi cały czas nadzieje, zamierzam dołożyć też jakieś kremiki i ćwiczenia.
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Haszi... Ty to jesteś nasz skarb stanikowy
a dziękować to faceci powinni bo po takim dobraniu stanika piersi wydają sie ze 2 razy większe
a dziękować to faceci powinni bo po takim dobraniu stanika piersi wydają sie ze 2 razy większe
reklama
Podziel się: