reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Andula, ja tylko szampon + odżywkę stosowałam i stosuję. Ampułki wściekle drogie, a efekt nie wiadomo czy lepszy.
mamabartka
...i Natalki :)
Moje włosy teraz już trzymają się głowy. , wcześniej też wypadały na potęgę.
Na wadze nareszcie pierwsze małe sukcesy. W ciągu ostatnich 3 tygodni udało mi się schudnąć 3,5 kg:-).
Z pomocą Bio CLA TO DZIAŁA:-)
Na wadze nareszcie pierwsze małe sukcesy. W ciągu ostatnich 3 tygodni udało mi się schudnąć 3,5 kg:-).
survivor26
Mamy lipcowe'08
No nieźle! Tłumaczyłam materiały do Bio CLA jak wchodziło na rynek i myślałam, że to jakaś ściema kolejna, ale widzę, ze jednak działa:-) A przy karmieniu też można stosować? bo i mnei by się przydało zrzucić choć z 5 kg....Moje włosy teraz już trzymają się głowy. , wcześniej też wypadały na potęgę.
Włosy też już głowy się trzymają, za to zaczęły się wściekle przetłuszczać Dojrzewam do tego, żeby zrobić sobie na głowie coś radykalnego.waham się między udawaną siwizną ala Manuela Gretkowska albo trwałą....ale obie opcje mogą wyjść fatalnie, więc jeszcze się zastanawiam
Oj widzę że nielubiany przeze mnie wątek "ożył"
U mnie waga sprzed ciązy, ale że ja odwiecznie walczę z moją tuszą nadal pragnę schudnąć przynajmnije 10 kgjak narazie się nie udaje, ale muszę spróbować tego specyfiku:-)
Włosy jeszcze trochę wypadają,ale już nie garściami
U mnie waga sprzed ciązy, ale że ja odwiecznie walczę z moją tuszą nadal pragnę schudnąć przynajmnije 10 kgjak narazie się nie udaje, ale muszę spróbować tego specyfiku:-)
Włosy jeszcze trochę wypadają,ale już nie garściami
reklama
mi też dalej wypadają włosy na potęgę (żebym to ja jeszcze czuprynę miała) modlę się tylko a co by Antosia miała włosy teściowej (i nic poza tym oczywiście)
a co do dodatkowych kg, to ja dalej nie wchodzę w nic sprzed ciąży sądzę, żejak przyjdzie lato to dopiero wtedy stres mnie weźmie aczkolwiek już raz bylam na fitnesie pod ciśnieniem (i to nic że jakieś trzy tygodnie temu) może jak się ponakręcamy wszystkie to jakiegoś spida dostaniemy:-)
a co do dodatkowych kg, to ja dalej nie wchodzę w nic sprzed ciąży sądzę, żejak przyjdzie lato to dopiero wtedy stres mnie weźmie aczkolwiek już raz bylam na fitnesie pod ciśnieniem (i to nic że jakieś trzy tygodnie temu) może jak się ponakręcamy wszystkie to jakiegoś spida dostaniemy:-)
Podziel się: