reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"Ile na -?" - czyli jak tracimy na wadze

U mnie kilogram na plusie:baffled:
Surv co wchodzi w sklaad Twojej kuracji KLORANE ??
Widzialam szamon ,ampulki i nie wiem w co sie wyposazyc:tak:

reklama
Ampulki koszt miesiecznej kuracji okolo 100 ale zastanawim sie czy nie warto zainwestowac bo juz zaczynam sie powaznie martwic o swoje klaki .Nigdy problemow nie bylo wlosow az za duzo a tu nagle taki ubytek:baffled:

Moje włosy teraz już trzymają się głowy.:tak: , wcześniej też wypadały na potęgę.

Na wadze nareszcie pierwsze małe sukcesy. W ciągu ostatnich 3 tygodni udało mi się schudnąć 3,5 kg:-).
Z pomocą Bio CLA:tak: TO DZIAŁA:-)

Moje włosy teraz już trzymają się głowy.:tak: , wcześniej też wypadały na potęgę.

Na wadze nareszcie pierwsze małe sukcesy. W ciągu ostatnich 3 tygodni udało mi się schudnąć 3,5 kg:-).
Z pomocą Bio CLA:tak: TO DZIAŁA:-)
No nieźle! Tłumaczyłam materiały do Bio CLA jak wchodziło na rynek i myślałam, że to jakaś ściema kolejna, ale widzę, ze jednak działa:-) A przy karmieniu też można stosować? bo i mnei by się przydało zrzucić choć z 5 kg....
Włosy też już głowy się trzymają, za to zaczęły się wściekle przetłuszczać:baffled: Dojrzewam do tego, żeby zrobić sobie na głowie coś radykalnego.waham się między udawaną siwizną ala Manuela Gretkowska albo trwałą....ale obie opcje mogą wyjść fatalnie, więc jeszcze się zastanawiam:tak:

a ja jak schudłam już i ważyłam 5 kg mniej niż przed ciążą tak teraz powrót i znowu przybyło 4 kg:-(

Surv mi wlosy rowniez strasznie sie przetluszczaly. Kupilam w rossmanie maseczke z glinki okolo 15 zl na przetluszczajace i oslabione wlosy i dziala rewelacyjnie jest naprawde duza poprawa:-)

Oj widzę że nielubiany przeze mnie wątek "ożył":-p:-D
U mnie waga sprzed ciązy, ale że ja odwiecznie walczę z moją tuszą nadal pragnę schudnąć przynajmnije 10 kg:-D:crazy:jak narazie się nie udaje, ale muszę spróbować tego specyfiku:-p:-)
Włosy jeszcze trochę wypadają,ale już nie garściami

reklama
mi też dalej wypadają włosy na potęgę (żebym to ja jeszcze czuprynę miała:crazy:) modlę się tylko a co by Antosia miała włosy teściowej (i nic poza tym oczywiście:rofl2:)

a co do dodatkowych kg, to ja dalej nie wchodzę w nic sprzed ciąży:wściekła/y: sądzę, żejak przyjdzie lato to dopiero wtedy stres mnie weźmie:-p aczkolwiek już raz bylam na fitnesie pod ciśnieniem (i to nic że jakieś trzy tygodnie temu:sorry2:) może jak się ponakręcamy wszystkie to jakiegoś spida dostaniemy:rofl2::-)

Do góry