reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"Ile na -?" - czyli jak tracimy na wadze

no wlasnie jak to jest,ze zwykle po pobycie w Polsce ja tez waze mniej:confused: mimo,ze niczego sobie nie zaluje.Zobaczymy jak bedzie tym razem,ale troszke sie obawiam,ze lekko z tym jedzeniem przesadzam.No coz swieta:zawstydzona/y:

reklama
Ja po świętach nie przytyłam i to już jest powód do radości;-)
A i włosy po kuracji Klorane przestały wypadać! Jeszcze rok, jeszcze dwa i może wrócę do dawnego wyglądu:-p

Chyba gospodarka hormonalna nam sie powoli klaruje, bo ja od mca nic nie biorę i też przestały wypadać, to znaczy jeszcze gdzieniegdzie jakiś włos znajdę ale nie takie garści jak wcześniej...

u mnie tez poprawa na glowie,ale Bellisse ciagle jem,bo dostalam od tesciowej pod choinke,wiec juz ja zjem do konca.

a ja dalej łysieję na potęgę
i żadne cuda specyfiki nie pomagają:-(
waga ok, żeby tylko jeszcze odpocząć poupiększać się w salonach urody to byłoby całkiem cool;-)

Ja rowniez lysieje ,ale zaczelam okolo 1.5 miesiac temu i mam nadzieje ze wkrotce to co ma wypasc wypadnie i nie zostane pierwsza lysa 25 latka ;-)sorry juz 26 :baffled:;-)

reklama
Do góry