reklama
KATE23
Lipcowa Mama:)
mnie też strasznie włosy wypadają jak zawsze miałam dużo włosów tak teraz mam taką cienką kitkę, że aż mnie przeraża co do wagi to dawno się nie ważyłam, ale Mama na mnie krzyczy, że wyglądam jak cień człowieka pewnie sporo schudłam, ale nie zrobiłam tego świadomie znowu wyglądam jak szkieletor, wszystko na mnie wisi
Surv a gdzie można kupić Klorane??
Jeszcze trochę a peruki szukać będę :-( Chociaż może to nie będzie tak źle, z kolorami włosów można będzie pokombinować( zawsze chciałam być blondynką, bo naturalnie jestem brunetką)
Jeszcze trochę a peruki szukać będę :-( Chociaż może to nie będzie tak źle, z kolorami włosów można będzie pokombinować( zawsze chciałam być blondynką, bo naturalnie jestem brunetką)
mi tez tak wypadaja,chociaz juz moze troche mniej.JEm Belllisse ale nie wiem czy to cos pomaga.Oprocz tego wyszlo,ze mam anemie,wiec to chyba jest powod lysienia jem zelazo i mam kuracje winemJuz mi az takimi garsciami nie wychodza i widze,ze rosna nowe,wiec moze calkiem lysa nie bede.
Mi włosy wypadały przez jakiś tydzień jak skończyły mi się tabletki ^^ale wypadło chyba wszystko co miało i na razie siedzą na głowie i nie uciekają.
Z wagą też ok, dobrnęłam do bmi 22 i jest mi dobrze chociaż chyba co jakiś czas trochę przybywam.
Tylko brzuch mi co jakiś czas brzydko wydyma, zwykle jak za dużo zjem lub koło miesiączki. No i cera skończyła się twarz jak marzenie i mam jakieś wypryski.
Z wagą też ok, dobrnęłam do bmi 22 i jest mi dobrze chociaż chyba co jakiś czas trochę przybywam.
Tylko brzuch mi co jakiś czas brzydko wydyma, zwykle jak za dużo zjem lub koło miesiączki. No i cera skończyła się twarz jak marzenie i mam jakieś wypryski.
reklama
beaa
Mamy lipcowe'08
Ja kilka dni temu poszlam do fryzjera, jak tylko usiadlam w fotelu uslyszalam 'oj duzo wlosow wypadlo'. Jednak zaczynaja odrastac wiec jest niezle. Biore zelazo i bellisse na przemian z innymi specyfikami zawierajacymi skrzyp- wydaje mi sie, ze to pomoglo bo juz prawie nie wypadaja.
Po pobycie w Polsce, nic nierobieniu i obzarstwie maminymi ciastami schudlam
1 kg:-).
Po pobycie w Polsce, nic nierobieniu i obzarstwie maminymi ciastami schudlam
1 kg:-).
Ostatnia edycja:
Podziel się: