reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"Ile na -?" - czyli jak tracimy na wadze

ja zakupiłam w aptece szampon wzmacniający ( i nic) i stosuje od miesiąca wax (też nic)
po rozczesaniu garść na szczotce zostaje
teraz tylko sprawdzam czy Tymek ich przypadkiem nie zjada bo są normalnie wszędzie:szok:

reklama
mnie też strasznie włosy wypadają:crazy: jak zawsze miałam dużo włosów tak teraz mam taką cienką kitkę, że aż mnie przeraża:wściekła/y: co do wagi to dawno się nie ważyłam, ale Mama na mnie krzyczy, że wyglądam jak cień człowieka:zawstydzona/y: pewnie sporo schudłam, ale nie zrobiłam tego świadomie:wściekła/y: znowu wyglądam jak szkieletor, wszystko na mnie wisi:szok:

Tosika mi tez wlosy wypadaja najwiecej podczas mycia narazie nic z tym nie robie jak sytuacja sie nie poprawi kupie jakies magiczne specyfiki :tak:

Surv a gdzie można kupić Klorane??
Jeszcze trochę a peruki szukać będę :-( Chociaż może to nie będzie tak źle, z kolorami włosów można będzie pokombinować( zawsze chciałam być blondynką, bo naturalnie jestem brunetką) :-p:-p

mi tez tak wypadaja,chociaz juz moze troche mniej.JEm Belllisse ale nie wiem czy to cos pomaga.Oprocz tego wyszlo,ze mam anemie,wiec to chyba jest powod lysienia jem zelazo i mam kuracje winem:-DJuz mi az takimi garsciami nie wychodza i widze,ze rosna nowe,wiec moze calkiem lysa nie bede.

no właśnie ja już na badania się wybieram kolejny miesiąc bo może to tez jakaś anemia
ale pewnie juz po nowym roku sprawdzę
póki co łysieję:baffled: i wizyta u fryzjera i skrócenie włosów mało dały

Mi włosy wypadały przez jakiś tydzień jak skończyły mi się tabletki ^^ale wypadło chyba wszystko co miało i na razie siedzą na głowie i nie uciekają.
Z wagą też ok, dobrnęłam do bmi 22 i jest mi dobrze chociaż chyba co jakiś czas trochę przybywam.
Tylko brzuch mi co jakiś czas brzydko wydyma, zwykle jak za dużo zjem lub koło miesiączki. No i cera :( skończyła się twarz jak marzenie i mam jakieś wypryski.

reklama
Ja kilka dni temu poszlam do fryzjera, jak tylko usiadlam w fotelu uslyszalam 'oj duzo wlosow wypadlo'. Jednak zaczynaja odrastac wiec jest niezle. Biore zelazo i bellisse na przemian z innymi specyfikami zawierajacymi skrzyp- wydaje mi sie, ze to pomoglo bo juz prawie nie wypadaja.
Po pobycie w Polsce, nic nierobieniu i obzarstwie maminymi ciastami schudlam
1 kg:-).

Ostatnia edycja:
Do góry