reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"Ile na -?" - czyli jak tracimy na wadze

Tylko pozazdroscic utraty wagi, ja caly czas stoje w miejscu i zaczyna mnie to doprowadzac do szalu, chyba wogole przestane jesc:crazy:

reklama
przed świętami to chyba kiepski pomysł z tym niejedzeniem?:-D Ja się pogodziłam z nadwagą na razie - i tak wyglądam jak potwór: łysawa, nieumalowana, z wielką d***, więc kiedyś wezmę się hurtem za regenerację, a na razie pocieszam tym, że Florka i tak pewnie uważa jeszcze, że ma najpiękniejszą mamę na świecie:-p

surv, ale Ty wchodzisz w spodnie przed ciąży a ja mogę je sobie co najwyżej na łydki założyć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a w święta będzie tyle smakołyków że odpowiednio wcześniej zaczęłam dietę i teraz mogą leżeć ciasta i mnie nie ruszają....tzn zjadło by się ale bez musu. bo gdyby nie to to przy zdolnościach do pieczenia mojej mamy (tylko wam uzmysłowię że ona robi kilkanaście ciast na święta) to z moją wagą byłoby jeszczae gorzej..
Aaaa i moja mama zawsze obiecuje że zrobi mniej......a i tak po kryjomu pichci dodatkowe ciasta....coby nie zabrakło

Post, przy takiej mamie to Ty się i tak dzielnie trzymasz z wagą! Ja bym pewnie już dawno przekroczyła masę dorodnego nosorożca, mając pod ręką takie smakołyki:-D

Surv ma rację! I tak się trzymasz Post! A ciasty mamy Post faktycznie genialne! Przynajmniej szarlotka! Mniam! Poprostu palce lizać. I wyobraźcie sobie że ona mama Post piecze bez przepisów! Mnie to nawet z przepisami nie wychodzi.

Post, macie tak wielka rodzinę, że mama tyle piecze? Czy po prostu lubi? No, przy takich pysznościach, to faktycznie nieźle się trzymasz:tak:

Dziewczyny a czy wam wypadają włosy?? Bo mi garściami teraz wychodzą :szok: Ja nigdy za wiele nie miałam, ale jak tak dalej pójdzie to będę łysa, ze zwisającym brzuchem i sflaczalymi cycami :wściekła/y: normalnie okaz :wściekła/y:

reklama
Ja od dwóch tygodni stosuję zmasowaną terapię szamponem i odżywką Klorane, zamierzam dokupić jeszcze Wax z polecenia koleżanki, ale już widzę, że jest nieco lepiej, czyli zamiast dwóch garści dziennie wyciągam z głowy jedną:-p

Do góry