reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"Ile na -?" - czyli jak tracimy na wadze

ja się załamuję za każdym razem jak patrze w lustro na swoją sylwetke- wyglądam kjak w 4 m-cu ciąży:-:)zawstydzona/y::szok:, mam nadzieje,że stresik kursowy pomoże mi zrzucić.
mój m się śmieje, że co na mnie patrzy to ja "szczęką ruszam"- załamka

reklama
ja się nie waże... od dzisiaj jestem na diecie... mała mało jest przy cycku więc już mogę coś porobić... od dzisiaj biegam na siłownie wieczorami bo do świąt mam zamiar zrzucić conajmniej 5 kg... tez ju nei mogę na siebie patrzeć... :crazy:

Liwus ja za nie dalam 49 zl (starcza na ok miesiac).ale fakt,ze chyba co apteka to inna cena.Ja tez myslalam,ze kosztuja ok 100zl,zapytalam sie w jednej aptece to kosztowaly 79zl,ale akurat ich nie bylo.Poszlam do innej i dalam 49zl:baffled:Nie wiem o co chodzi z tymi cenami.Jak narazie jestem zadowolona od 20.10 zgubilam juz prawie 5kg i nareszcie sie moge patrzec w lustro:tak:

Madzia a te tabletki karmiące mogą brac?

Moja waga to 3 więcej niż przed ciążą i stoi juz taka od miesiąca, nie ruszą się w żadna stronę. Gorzej za to z rościągnięta skóra, boje się, że po drugiej ciąży już nie wróci mój brzuszek tylko zostanie flaczek.

Ja od stycznia zaczynam biegać na siłownię :happy: i spróbuję zastosować dietę plaż południa ( Dieta Plaż Południa - O diecie South Beach ) pod warunkiem że nie będę już karmiła piersią . Bo już od stycznia chcę sukcesywnie odstawiać Adasia od maminego cyca :happy:
Stosowałam kiedyś tą dietę i powiem Wam że chudnie się bardzo ładnie bez efektu jo-jo. No ale fakt faktem trzeba mieć silną wolę i wiele cierpliwości itp. Pamiętam że w ciągu 2 tygodni ( bo tylko tyle wytrzymałam :-D ) schudłam 4 kg . Kilogramy nie wróciły.

reklama
Do góry