K
kiwanczuk
Gość
Moja Olivia potrafi obejrzeć bajkę taką która trwa pół godziny i ma już dosyć... Tak naprawde to zależy od dnia, więc u niej różnie to może być...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
od 6 mies. telewizor włączony jest pół dnia na baby tv, a to dlatego, że na baby tv co chwilkę grają pioseneczki. teraz bajek nie ogląda, tylko jak leci jej ulubiona pioseneczka to wpatrzona w tv i piszczy z radości
napisałam, że tv jest włączony, a nie że dziecko siedzi pół dnia w niego wlepione. poza tym u mojej sąsiadki jest identycznie. w wielu innych domach też, tylko o tym nie piszą. u mnie zawsze tv był włączony mój brat od maluśkiego oglądał tv - potrafił pół dnia przesiedzieć jak zahipnotyzowany. teraz ma 23 lata zero wady wzroku i jest niezwykle inteligentny!
Ja miałam dokładnie to samo z mężem, jego mama tv ma cały czas włączony, czy ktoś ogląda, czy nie.bardzo dobrze napisane,znam nawet takie 2 przypadki (szwagier i mój facet-oj wiele nadrabialismy i wychowywałam go na nowo :-) )