reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Idziemy na zakupy :)

Wlasnie mama pytanie odnosnie bucikow (moze doswiadczone mamy sie wypowiedza)

- jakie butki powinny byc na poczatek, takie wysokie jak agast masz na zdjeciu, z usztywniona kostka?
- czy to prawda ze butki zawsze powinny byc o jeden rozmiar wieksze niz stopa??

reklama
Koriander- sztywne tak, ale o tym ze większe to pierwsze słyszę. Chociaz jak się zastamowic to buty nigdy nie są na styk bo jak palec dotyka do konca to są za małe a w dziecinnych butach rozmiar jest co 0,5cm wiec moze to i prawda zeby byly o rozmiar większe?

Koriander- sztywne tak, ale o tym ze większe to pierwsze słyszę. Chociaz jak się zastamowic to buty nigdy nie są na styk bo jak palec dotyka do konca to są za małe a w dziecinnych butach rozmiar jest co 0,5cm wiec moze to i prawda zeby byly o rozmiar większe?
Ja gdzies czytalam ze to ze wzgledu na to ze czasami dziecku w ciagu kilku dni stopa moze o 0,5cm urosnac.. cos w tyms tylu. Dzieki, a te butki z Ecco piekne, ile kosztowaly? Ja powoli szukam bo Lila na spacerach juz sie wyrywa z wozka

dla mojeg filipa najfajniesze zabawki to: lejek plastikowy, drewniana łyżka, plastikowa butelka... a tak serio to on się przestał zabawkami bawić i woli sprzęty domowe :) chyba taki etap dzieciaczki mają teraz

za jakiś czas chciałabym mu stoliczek FP kupić, ale pewnie dopiero na roczek jak kasę dostanie
Ja mam chicco ale Gaa nie chętnie ona tylko książki i gazety:)

Adree mam do Ciebie prośbę , przestań , przestań , przestań... To nie wątek " reklamujemy swoje aukcje" tylko zakupowy gdzie informujemy siebie na wzajem o tym gdzie sa promocje , jakie rzeczy kupiłyśmy itp. Mnie osobiscie strasznie denerwują Twoje posty tutaj ponieważ są bardziej odpowiednie wątki na bb-forum!
Juz raz Kasiulka usunęła twój link a ty z uporem maniaka pojawiasz sie tutaj co jakiś czas

Ostatnia edycja:
Koriander- ja te butki kupiłam "używane". Były kilka razy założone tylko do wózka- dziecko w nich nie chodziło, wiec stan jest jak nowe:) 80zl. Nowe kosztują ok. 200zl.

hej dziewczyny
poczytałam wątek zakupowy,dużo ciekawych informacji;-)))
co do stoliczków zabawowych ja kupiłam niemieckiej firmy dla małej przed samym Bożym narodzeniem w biedronce, i była przecena na 69 zł ,fishera podobny kosztuje prawie 200 - leży sobie w szafie i czeka,podaruje go małej na Zajaczka;-) bedzie przed roczkiem w sam raz;-))
czasem opłaca sie cos kupic na "zapas"
ostatnio byłam w realu i było sporo promocji, np mleko za 11 zł i chusteczki wilgotne Johnsona (których uzywamy od ur) w czteropaku za 18 zł (normalnie 26) - zrobiłam wie c zapas na cały miesiac i tak trzeba kupic i tak a sporo zaoszczedziłam;-)

reklama
Do góry