reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Koriander- my dla Piotrusia do czwartego roku życia kupowalismy buty własciwie tylko w Bartku- mamy zaufanie do tej firmy, na miejscu panie pomagały nam zawsze dobrać buciki. My kierowalismy się tak:
-butki wysokie, żeby dobrze trzymały kostkę (chociaż papcie kupowalismy "niskie", albo biegał w domu na bosaka w skarpetach "abeesach")
-pilnujemy , żeby podeszwa sie zginała, ale nie w połowie stopy (tak jest w wiekszości butów) tylko w palcach
- w sklepach obuwniczych mają takie miarki, że sie wkłada stópke dziecka i mierzy rozmiar, my dodatkowo braliśmy patyk, odmierzalismy go według tej miarki, żeby miał taka samą długość jak stopa Piotrusia, wkładaliśmy do buta i wiedzieliśmy co i jak. Faktycznie but nie może być na styk tylko 0,5-1cm większy, jak włożysz ten patyk, to będziesz widziała....

reklama
liliti- jakie mleko było w promocji??

Bebiko 2 i Bebiko na dobry sen,
jak piła samo mleko dawałam Bebilon (ma nieco bogatszy składale )jak pije z kaszkami wystarczy jej bebiko a jest duzo tansze, 700 g wychodzi 22 zł a bebilon 38-42 zł w zaleznosci od skepu.

dziewczyny
rozumiem ze te buty co kupujecie to dopiero jak dziecko zacznie chodzic samodzielnie, tzn jak bedzie całą stupkę stawiało prawidłowo a narazie to w skarpetkach, bo z tego co wiem to nie powinno sie dziecku zakładac bucików póki nie umie samodzielnie chodzic bo mozna doprowadzic do koslawosci stępu........mała póki co w skarpetach z podeszwą zeby mogła raczkowac nie slizgajac sie....

tak lilliti, oczywiście, że tak :-) no chyba, że już teraz któraś chce maleństwo z wózka wyciągać to polecam butki stonz. Sama nie mam, ale marzą mi się dla Małgosi, ostatnio słabo z kasą, więc nie wiem czy kupimy, ale są super stonz.pl

Dziewczyny w carrefur znów są e-bony :-) Jest wśród nich mleko Nestle Junior za 14.99 z czego 6zł oddają w e-bonie. Wychodzi więc wychodzi 9 zł za opakowanie w zasadzie jest ono od 1 roku, ale to już niedługo:szok::szok::szok: i zastanawiam się czy nie kupić paru :-)

od czwartku w Real

Pampersy dwie paczki po 84,95 ( w rozm.4 to jest 2x 70 szt, w rozm. 3 2x 82 szt)
chusteczki pampers 6 szt po 25,95
mleko Bebilon 2,3,4 800g po 32,49
mleko Nestle różne rodzaje 3 w cenie 2 ( cena za opak. wychodzi 9,33)
kaszki Nestle 3 w cenie 2 ( cena za opak 5,26)
kaszka Bobovita ryżowa po 4,69
dania dla dzieci Bobovita 2 x 200g po 7,19 za opak.
zupka Hipp 2 x 180 g po 6,49 za opak
dania Gerber 2 x 190 g po 6,49 za opak.
deserki Hipp 190g po 3,59
deserki Gerber 130g 2+1 gratis po 5,19 za opak

i jeszcze dużo innych

Eagle - Dzięki !!!Super wieści , obkupię Jaśka na miesiąc:) i kilka ptk wpadnie na payback. A gdzie Ty to wypatrzyłaś?:) bo na stronie no mo

reklama
Do góry