reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

My Huggisów kupiliśmy paczkę 3 bo akurat nie było promocji na pampersy, a nam się skończyły... ale jakoś zupełnie mi nie podeszły, takie sztywne i "papierowe"
Z pampersów najlepsze Premium Care - jest promocja na nie w tesco, tylko widziałam tylko na3, nie wiem czy jest na 4. Na codzień używam zielonych (wczoraj znowu karton z tesco przytaszczyłam, zapasy chyba robię:p, bo już 4 paczki po 54szt stoją. Kiedyś też kupiłam Sleep&play na spróbowanie... do niczego... brak regulacji na bokach powodował że małej się wrzynały... Także wierna jestem tylko białym i zielonym.

My Sleep&Play używamy na noc. Mają szersze boki, a nasza Pola lubi spać na boku, więc przynajmniej jej się w nocy siuski nie wylewają, a w nocy mała to potrafi nasikać... :)

reklama
Ja tych sleep&play tylko w dzień używałam, bo na noc były za mało chłonne. Kilka razy mała przesikała mi w nocy te pampersy.

od przyszłego czwartku w netto są fajne promocje i te ich pampersy ciekawe jakie są ibutelka kubeczek taka 3w1 fajna

ja używam różnych, na co akurat jest promocja :-) pampersy, huggies, ostatnio dadę próbowaliśmy a wcześniej lidlowe
no i kupiłam wczoraj te huggies z biedronki - okropne, chyba tylko do kosza się nadają, to nie są normalne huggiesy

ja używam różnych, na co akurat jest promocja :-) pampersy, huggies, ostatnio dadę próbowaliśmy a wcześniej lidlowe
no i kupiłam wczoraj te huggies z biedronki - okropne, chyba tylko do kosza się nadają, to nie są normalne huggiesy
właśnie ktoś wczesniej pisał, że to nie prawdziwe huggiesy ale mi w ogóle nie podpasowały my od małego uzywamy Dada i teraz z rosmana:)

Witam, mam do sprzedania leżaczek- bujaczek fisher price 3w1 w cenie 100zł (+ewentualny kosz przesyłki), stan jego oceniam na b.dobry + jakiś gratis :):) zainteresowane osoby proszę o kontakt na priv.

reklama
Od jutra w Tesco:
standardowo pudło Pampersów za 99,95zł
obiadki Hipp 190g za 3,99zł:)))))))))
Chusteczki 4x72szt za 19,99 (nie opłaca się, często jest 7x72szt za 25zł)
2xBebilon 800g za 60zł
Huggies za 55,99

Do góry