reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

athena super ciuszki ty to masz oko :-)

A ja dzisiaj miałam gosci i dzinks dostał takiego konika super Fisher -Price Ocean Wonder swiecaca przytulanka (1150697554) - Aukcje internetowe Allegro

My kupilismy taki leżaczek bujaczek hustawka

hustawkaT2066-2.jpg

reklama
zakupiłam dzisiaj matę fisher price`a rainforest, mam nadzieję że szybko dojdzie, bo Mały już się interesuje, wczoraj 2miesiące skończył:-) wcześniej nie kupywaliśmy bo miała być w prezencie na chrzciny, ale że chrzest nam się przesunął to sami kupiliśmy:-)
MATA EDUKACYJNA Fisher Price RAINFOREST K4562 (1158009070) - Aukcje internetowe Allegro

kurcze podoba mi sie ta mata , bede musiala jakies zaskorniaki uzbierac i na nia wydac,ech,bo od strony mojego D to nie mam co liczyc na jakiekolwiek prezenty :baffled: same sknery tam sa

kurcze podoba mi sie ta mata , bede musiala jakies zaskorniaki uzbierac i na nia wydac,ech,bo od strony mojego D to nie mam co liczyc na jakiekolwiek prezenty :baffled: same sknery tam sa
a spróbuj na allegro używane kupić :) my ostatnio karuzele i mate z tiny love (nowa ok 450zł) kupiliśmy za 180. w bardzo dobrym stanie, wogóle nie widać że używana :)
szkoda mi było wydać na nowe bo wiadomo że mata będzie na ok 3-4 miesiące do puki dziecko nie zacznie raczkować i już nie uleży w miejscu :)

athena super ciuszki ty to masz oko :-)

A ja dzisiaj miałam gosci i dzinks dostał takiego konika super Fisher -Price Ocean Wonder swiecaca przytulanka (1150697554) - Aukcje internetowe Allegro

My kupilismy taki leżaczek bujaczek hustawka

Zobacz załącznik 266928
Też mam takiego konika...Kupiłam jeszcze w Anglii i niestety tam został....ale jak wrócimy to będzie akurat...Mała będzie miała 3 miesiące więc będzie juz bardziej świadomie się nim "bawić"

ewela my własnie używaną kupiliśmy, dałam już z przesyłką 135zł, jest w idelnym stanie, bez plam, niezniszczona,oryginalne opakowanie nawet jest.
a co do zbierania zaskórniaków, Mały ma skarbonkę i my tak wkładamy kasę, czasem drobniaki, dziadkowe czasem dorzucą coś, albo jak mam za coś mamie oddać to mówi żebym do skarbonki wrzuciła i tak się zbiera:tak:

Agi czy zamówiłaś ten leżaczek od tego dokładnie sprzedawcy? Dostałaś go już? Ile czekałaś? Bo ja zamówiłam 2 tyg temu u niego kilka produktów: leżaczek, karuzelę, matę i do tej pory ich nie dostałam, nie odpowiada na maile i zaczynam się denerwować, bo wydałam na to 500 zl:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Gosiu do mnie doszedł już leżaczek....troszkę szedł ale tłumaczyli się dużą ilością zamówień....ale nie było problemu z dodzwonieniem się do nich....A jak u Ciebie??? Doszły zakupy????

Gosiu do mnie doszedł już leżaczek....troszkę szedł ale tłumaczyli się dużą ilością zamówień....ale nie było problemu z dodzwonieniem się do nich....A jak u Ciebie??? Doszły zakupy????

ah szkoda gadać:wściekła/y::wściekła/y:, założyłam spór na allegro, może pomoże, ja za pierwszym razem też się dodzwoniłam, obiecał sprawę załatwić i cisza, maili wysłałam 6 na żadne nie ma odpowiedzi, ale chyba ma burdel bo w przeciągu ostatnich 2 tygodni zyskał sporo komentarzy negatywnych i neutralnych. Wszyscy piszą, że nie można się dodzwonić i że na maile nie odpowiada. Najbardziej jestem zła na siebie, że nie wzięłam za pobraniem, tylko kasę wpłacilam:-( Najbardziej cierpi na tym Maja bo ani nie ma maty ani leżaczka:wściekła/y::wściekła/y:, karuzele i grzechotkę już pominę.

reklama
dziewczyny gdyby któraś potrzebowała to od jutra w Carrefour będą Pampersy duże paczki po 40 zł z groszami

Do góry