w realu kupiliśmy pampers 2 podwójny JUMBO PACK za 84 zł , nie wiem, czy jeszcze jest ta promocja, ale warto sprawdzić
jest chyba do 20, czy 21.ja też je kupiłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w realu kupiliśmy pampers 2 podwójny JUMBO PACK za 84 zł , nie wiem, czy jeszcze jest ta promocja, ale warto sprawdzić
A my Polci kupiliśmy wczoraj taki leżaczek:
FISHER PRICE 3w1 Lezaczek Fotelik Bujaczek do 18kg (1142843310) - Aukcje internetowe Allegro,
W Anglii w domu ma inny ale Paweł go nie przywiózł a stwierdziliśmy że będę tu do końca wrzesnia więc jednak by się coś przydało....Zresztą prababcia wyłożyła kasę....Rodzina tak oszalała że praktycznie narazie kupiliśy tylko parasolkę do wózka....bo wózek, fotelik, wanienki i inne większe rzeczy kupiła rodzinka....:-):-)
Gosiu ja to zamówiłam dopiero wczoraj!!!!Ale mnie wystraszyłaS....Opinie miał dobre!!!! Kurczę!!!!
gosiu- jeszcze nie dostałas tej karuzeli???? Juz tak dawno pisałas ze zamowilas i ze taka sama jak nasza... Na pocieszenie napisze ze jest super!
no wlasnie tez chce zaczac mala w nim sadzac, tylko nie wiem kiedy jest ten wlasciwy moment? W sumie w tej wersji "na plasko" nie lezy maluszek idealnie plasko ale na pewno pod mniejszym katem niz w foteliku samochodowym. Poczekasz az Jas zacznie siadac?tez mamy w niebieskiej wersji
na razie jeszcze nie sadzamy ale trzeba bedie Maruderke do niego przekkonac